Békéscsaba 1912 Előre II. – Kisvárda Master Good II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 183 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreKisvárda Master Good II.

NB III. Keleti csoport 2022/2023.
25. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Kisvárda Master Good II.

1-1 (0-1)


Időpont: 2023. április 5. (szerda) 15:00 óra (IDŐPONTVÁLTOZÁS!)

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Nazsa Tamás

Asszisztensek: Tőkés Róbert, Kövér Tamás

Békéscsaba: Zábráczki Szabolcs László, Sipaki Patrik Martin, Trescsula Máté, Pap Szabolcs, Farkas Márk, Mágocsi Bence, Szalai Dániel, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Zádori Krisztián, Fazekas Lóránt. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Bacsa Krisztián, Borbély Bence Boldizsár, Orvos Levente, Komáromi Csongor, Csák Albert, Marik Soma, Rajsli Tamás.
Vezetőedző: Nagy Sándor

Kisvárda: Esteban Reyes Ramon, Ostroushko Bohdan, Nagy Mihály Krisztián, Szőr Levente, Simon Mátyás Dezső, Honchar Nikita, Rubus Tamás, Biró Roland, Syrota Kyrylo, Sikorszki Bence, Králik Péter. Cserék: Popovych Illia, Kobeliash Ihor, Kozachuk Artur, Himics László, Ésik Ákos, Rózsa Sándor.
Vezetőedző:  Gerliczki Máté

 Gólszerzők: Ostroushko Bohdan (9. perc), Marik Soma (65. perc).

 Sárga lapok: Sipaki Patrik Martin (20. perc), Nagy Mihály Krisztián (21. perc), Petranics Szergej (21. perc), Rubus Tamás (41. perc), Szalai Dániel (62. perc), Honchar Nikita (62. perc), Marik Soma (84. perc), Szőr Levente (84. perc).

Nézőszám: 70


Mindkét csapat harcos játékkal kezdett, a vendégek már az első csabai figyelmetlenséget gólra váltották. A 9. percben eltolódott a hazaiak védelme, a bal oldalon felfutó Sikorszki zavartalanul lőhetett 18 méterről, a lapos lövést Zábráczki kitenyerelte, de a labda Ostroushko elé pattant, aki az ötösből a hálóba kotorta (0-1). A folytatásban is a Várda volt kezdeményezőbb és kreatívabb, Sipaki pedig kis híján tovább rontotta a helyzetet, de a Simonnal szembeni könyökös-bodicseket megúszta sárga cédulával. Az eset két szereplőjét eltérő okból kellett lecserélni, a hazaiak támadójátéka azonban ezután sem volt veszélyes.

Békéscsaba 1912 Előre II. - Kisvárda Master Good II. 1-1 (0-1)

A második félidőre sikerült változtatniuk a liláknak. Ekkor már többségében dominálták a játékot és a helyzeteik is megvoltak, az egyenlítéshez azonban kellett egy jól időzített csere. A két perccel korábban pályára lépő Marik Soma elé került egy balról betett labda, aki a tizenegyes pontról kapásból próbálkozott, a blokkoló védőről visszapattant hozzá a játékszer, amit másodszor a jobb sarokba küldött (1-1). A folytatásban mindkét gárda előtt megnyílt a lehetőség a győztes gól megszerzésére, de a kisvárdaiak fejese a 88. percben lesről került hálóba, a csabaiaké pedig a hosszabbításban centikkel kerülte el a kaput.

A mérkőzés 19. percében megsérült kisvárdai labdarúgónak, Simon Mátyásnak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Nagy Sándor: – Az első félidőben aktívabbak voltak a vendégek. Szünet után azonban átvettük a játék irányítását és a meccs összképe alapján reálisnak tartom a döntetlent.


Információk, esemény, jegyzőkönyv, tabella:

FotókMérkőzés információkFacebook esemény

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: