Békéscsaba 1912 Előre II. – Jászberényi FC

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 31. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Jászberényi FC

4-2 (2-1)

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ!

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. április 17. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Virág András Barnabás

Asszisztensek: Hovanecz Máté László, Derda Dominik Kolos

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Kasik Ákos, Zvara Levente Mátyás, Pap Szabolcs, Korógyi Szabolcs, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Babinyecz Balázs, Szabó Zsombor, Szabó Csaba, Varga Tamás Károly. Cserék: Pavló Bence, Zahorán Áron, Czvalinga Áron, Sipaki Patrik Martin, Balog Zsolt, Borbély Bence Boldizsár, Mágocsi Bence, Marik Soma.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Jászberény: Menczeles Iván, Muhari Zoltán, Németh Norbert, Szőllősi Ferenc, Erdős Gábor, Borics Levente, Balla Zoltán, Palcsó Martin László. Tóth Olivér, Szanyi Krisztián, László Krisztián. Cserék: Papp Norbert, Micskó Márk, Izsold Dániel Csaba, Nagy Szabolcs, Juhász Tibor, Kurunczi Gábor, Varga László, Szanku Kristóf.
Vezetőedző: Németh Gyula

 Gólszerzők: Varga Tamás Károly (9. perc), Szabó Zsombor (21. perc), Szőllősi Ferenc (31. perc), Oláh Ákos (55. perc), Muhari Zoltán (70. perc), Bónus Marcell (72. perc).

 Sárga lapok: Muhari Zoltán (19. perc), Oláh Ákos (23. perc), Zvara Levente Mátyás (30. perc), Szabó Zsombor (43. perc), Oláh Ákos (51. perc).

Nézőszám: 86

A viharos szélben megvívott találkozón a lilák félidőnként két gólt lőttek, ezekre a vendégek részéről csak egy-egy alkalommal érkezett válasz.

Jól indult a mérkőzés a hazaiak számára, már a 9. percben megszerezték a vezetést. Oláh tört előre lendületesen a jobb szélen, visszagurítását pedig Varga Tamás 11 méterről bal belsővel lőtte a hosszú sarokba (1–0). Támadásban maradtak a Lilák, a 21. percben egy kezezésért megítélt büntetőből Szabó Zsombor már a második találatukat jegyezte (2–0). A mezőnyben jól játszó, de kapura veszélytelen vendégek a 31. percben Szöllősi 18 méteres szabadrúgásából szépítettek (2–1), az eredmény pedig már nem is változott szünetig.

Az 55. percben az addig előkészítésben jeleskedő Oláh Ákos egy bal oldali beadást helyezett a hálóba közelről (3–1). Az immár széllel támogatott csabaiak ezzel együtt is nehezen alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez. A vendégek jobban csipkedték magukat és a 70. percben Muhari közeli fejesével ismét visszajöttek a meccsbe (3–2). Az éledő reményeiket azonban csírájában elfojtotta Bónus, aki két perccel később 22 méterről pontos lövést küldött a felső sarokba (4–2). Mindez a végeredményt is jelentette, mert az utolsó negyedóra már csak kapura sikertelen akciókat tartogatott mindkét oldalon.

Brlázs István Gábor: – Jól kezdtünk, de kettő-nulla után picit magunkra húztuk az ellenfelet. Onnantól nem a megbeszéltek szerint játszottunk, sokat hibáztunk, de a győzelmünk azért így sem forgott különösebb veszélyben.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/517340836512205

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: