Békéscsaba 1912 Előre II. – Hidasnémeti VSC

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 29. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Hidasnémeti VSC

6-1 (1-1)

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ!

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. április 10. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Nagy Attila László

Asszisztensek: Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc

Békéscsaba: Krnács Richárd, Kasik Ákos, Sipaki Patrik Martin, Zvara Levente Mátyás, Pap Szabolcs, Ilyés Tamás, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Szabó Zsombor, Mágocsi Bence, Szabó Csaba. Cserék: Tóth Alexander Máriusz, Zahorán Áron, Styecz Bence, Korógyi Szabolcs, Marik Soma, Varga Tamás Károly.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Hidasnémeti: Málik Mihály András, Illés Richárd, Menougong George, Tóth Dominik András, Földi Botond, Magyar Máté, Markovics Bence, Holló Péter, Zsiga Máté, Tucsa Róbert János, Zavodni Tamás Ferenc. Cserék: Prokopenko Péter, Varjas László, Czető Márk, Szalóczy Dávid, Török András, Tóth Krisztián, Póti Krisztián, Takács Péter, Gaal Michael Ambrose, Bartha Ricardo Erik.
Vezetőedző: Majoros Jozef

 Gólszerzők: Pap Szabolcs (15. perc), Menougong George (33. perc), Oláh Ákos (49. és 62. perc). Ilyés Tamás (55. és 68. perc), Marik Soma (86. perc).

 Sárga lapok: Markovics Bence (30. perc), Szabó Zsombor (40. perc), Tóth Krisztián (76.és 84. perc – kiállítva), Marik Soma (87. perc).

Nézőszám: 70

Támadó szellemben lépett fel a hazai együttes és ennek az első negyedórán belül meg is lett az eredménye. Pap Szabolcs egyéni megoldása hozta meg a vezetést, aki 16 méterről szép átlövéssel lepte meg a vendégek hálóőrét (1–0). A folytatásban kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, az eredmény után futó, szél által támogatott vendégek is a játékra fókuszáltak. Ennek lett a hozadéka, hogy bő félóra után Menougong 13 méteres lövéssel egalizált (1–1).

Fotó: Milyó Pál

Szünet után egy új mérkőzés vette kezdetét. A látogatók fáradni látszottak, ezt kihasználva a frissebb és energikusabb csabaiak sorban szerezték a találataikat. A félidő feléig Oláh Ákos vezetésével négyszer is eredményesek tudtak lenni, választékos gólokkal örvendeztetve meg a publikumot. Az íre a pontot a csereként beálló Marik Soma tette fel, aki első harmadosztályú találatát jegyezve állította be a végeredményt.

A Békéscsaba kilenc fordulóval a vége előtt matematikailag is közel került ahhoz, hogy biztosítsa tagságát a következő évi bajnokságban.

Brlázs István Gábor: – Az első félidő kiegyenlített játéka után gyorsan dűlőre vittük a dolgot, és helyenként jó játékkal, teljesen megérdemelten nyertük a mérkőzést.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/517396409952993

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: