Békéscsaba 1912 Előre II. – Eger SE

NB III. Keleti csoport 2022/2023. 3. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Eger SE

0-3 (0-1)

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. augusztus 14. (vasárnap) 13:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Dobai János

Asszisztensek: Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Sipaki Patrik Martin, Trescsula Máté, Pap Szabolcs, Bor Dávid Ferenc, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Babinyecz Balázs, Balla Mátyás, Rajsli Tamás, Szabó Csaba. Cserék: Orvos László, Bacsa Krisztián, Kártyás Dávid, Kovács Zsombor, Boros Tamás, Csák Albert, Marik Soma. Átlagéletkor: 20 év.
Vezetőedző: Szenti Zoltán

Eger: Szalay Alex Miklós, Dobler Szabolcs, Hadnagy Bence József, Jónyer Kristóf, Simon Attila, Nagy Gergely, Papp Kristóf, Juhász Gergő, Hegedűs Dávid, Kispál Tamás Ákos, Burger Botond. Cserék: Császár Dániel, Berki Péter, Bánik Dániel, Mezey Keve, Rébék Richárd. Átlagéletkor: 22 év.
Vezetőedző: Szekeres Adrián

 Gólszerzők: Simon Attila (12. és 74. perc), Nagy Gergely (66. perc).

 Sárga lapok: Sipaki Patrik Martin (21. perc), Jónyer Kristóf (49. perc), Hegedűs Dávid (76. perc).

Nézőszám: 210

Az utolsó helyezett Egerrel játszott ki-ki meccset Az Előre második csapata a Kórház utcában és hiába segíthetett ezúttal néhány visszajátszó is, a hevesiek így is elvitték a három pontot a Viharsarokból.

A csabaiak kezdtek lendületesebben, de megzavarta őket, hogy az egriek az első lehetőségüket gólra váltották a 39 éves egykori élvonalbeli gólzsák, Simon Attila révén. A folytatásban a Lilák nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, de minden ordító helyzetük kimaradt, az ellenfél kapuja előtt sorra rossz döntéseket hoztak.

A második félidő hasonlóan alakult. Folyamatos nyomás alatt volt az Eger kapuja, de a lehetőségek sorozatosan kihasználatlanul maradtak. Ezzel szemben egy előrevágott labdából növelték előnyüket a hevesiek, majd Simon szabadrúgásából az íre a pontot is feltették. A hazaiak a lefújásig becsülettel harcoltak, végig veszélyesek voltak, de a kapu előtt mintha megbabonázták volna őket – ezen a napon ahogy mondani szokták, be voltak oltva gól ellen.

Szekeres Adrián: – A játékosok rengeteget tettek azért, hogy ma győztesen és kapott gól nélkül hagyják el a pályát. Kicsit változtattunk az eddigi rendszerünkön, így nagyon kevés idejük volt a srácoknak adoptálni. Szerencsére sikerült, minden idegszálukkal arra törekedtek a fiúk, hogy ezt megvalósítsák. Mint ahogy az elmúlt hetekben, ez elmúlt napokban is kőkeményen dolgoztak a játékosok, de kellett egy kis idő, hogy elhiggyék, magasabb fordulatszámon és pontosabban is tudnak játszani. Ahogy az első két meccsen elszenvedett vereséget, úgy ezt a győzelmet is a helyén kell kezelnünk és készülni a szerdai a mérkőzésre.

Nagy Sándor: – Bármennyire is furcsa, az eredmény ellenére elégedett vagyok a csapat teljesítményével, hiszen a srácok nagyon akartak és jól játszottak. Egyedül a helyzetkihasználásban van nagy problémánk, amíg ezen nem tudunk javítani, addig hiába várjuk a sikereket.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/596494505294103

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: