Békéscsaba 1912 Előre II. – DVTK II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 168 másodperc.

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 27. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – DVTK II.

0-2 (0-0)

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ!

Időpont: 2022. március 27. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Dobai János

Asszisztensek: Bereczki Bence, Juhász Szabolcs Olivér

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Szabó Csaba, Czvalinga Áron, Kasik Ákos, Styecz Bence, Ilyés Tamás, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Babinyecz  Balázs, Szabó Zsombor, Zelik Csaba. Cserék: Pavló Bence, Sipaki Patrik Martin, Farkas Ádám, Pap Szabolcs, Korógyi Szabolcs, Marik Soma.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

DVTK: Bánhegyi Bogdán Tamás, Karika Balázs Bence, Kispál Tamás Ákos, Oláh Balázs, Csatári Gergő, Keller Rotem Moshe, Korbély Kristóf, Tóth Borisz Alexander, Mrva Patrik, Ivánka Patrik, Szeles Tamás. Cserék: Domonkos Dávid, Girdán Levente, Jónyer Kristóf, Orosz Donát Benedek, Bokros Szilárd, Nagy Ákos Attila, Molnár Roland, Sós Máté, Kundrák Gábor, Csáki Dávid, Bencsík Dávid.
Vezetőedző: Zsivóczky Gyula

 Gólszerző: Csatári Gergő (52. és 92. perc).

 Sárga lapok: Styecz Bence (16. perc), Kasik Ákos (22. perc), Czvalinga Áron (45. perc), Bónus Marcell (65. perc), Kispál Tamás Ákos (76. perc), Zelik Csaba (79. és 87. perc – kiállítva), Szabó Zsombor (88. perc), Babinyecz Balázs (89. perc), Csatári Gergő (94. perc).

Nezőszám: 150

Némi meglepetésre elvitte a három pontot a DVTK II. a Kórház utcából, amely Csatári két találatával győzte le a mérsékeltebb napot kifogó Békéscsaba 1912 Előre második együttesét. A lila-fehér alakulat a küzdeni akarásáért dicsérhető, a támadójátékában azonban nem volt benne a gól ezen a napon.

Fotó: Milyó Pál

Az első félidő inkább küzdelmes, mintsem színvonalas csatát hozott a két hasonló képességű fél között. A játék jobbára a két tizenhatos közé korlátozódott, a kapusokat nem késztették komoly bravúrra a mezőnyemberek.

Szünet után hamarjában megszerezte a vezetést a Diósgyőr. Az 54. percben egy bal oldali szöglet után a hosszún érkező Csatárit felejtették üresen, aki közelről bólintott a hálóba, 0–1. A folytatásban az Előre próbált nagyobb hangsúlyt fektetni a támadásokra, de ezen a napon nem igazán tudta kihasználni a gyors csatáraiban rejlő lehetőségeket – a vendégek feltolt védekezésével szinte semmit sem tudtak kezdeni. A vendégek szellemesebben játszottak és a hosszabbításban egy újabb Csatári-góllal bebiztosították a sikerüket, 0–2. Ekkor már néhány perce emberhátrányban játszott a Békéscsaba, mert Zeliket a hajrában második sárga lappal kiállította a játékvezető.

Brlázs István Gábor: – Alacsony színvonalú mérkőzésen sok hiba volt mindkét oldalon, inkább a küzdelem dominált. A kapuk nem igazán forogtak veszélyben, mégis kikaptunk, mert rögzített szituációkból tudtak két gólt szerezni.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1627596027598018

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: