Békéscsaba 1912 Előre II. – DVSC II.

 

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 3. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – DVSC II.

3-3 (1-1)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. augusztus 15. (vasárnap) 11:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Kakuk Szabolcs

Asszisztensek: Molnár Alex, Minda Gábor

Békéscsaba: Apró Ármin, Sipaki Patrik Martin, Hodonicki Márk, Lukács Raymond Barna, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Zvara Levente Mátyás, Zelik Csaba, Váradi Ádám, Szabó Csaba, Szabó Zsombor. Cserék: Winter Dániel, Kasik Ákos, Farkas Ádám, Styecz Bence, Tóth Péter, Marik Soma, Pap Szabolcs, Varga Tamás Károly.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

DVSC: Hrabina Alex Gergő, Fűzfői Márk, Kovács Róbert György, Tordai Balázs, Sármány Kristóf, Talpalló Norbert Lajos, Sipos Szabolcs Vince, Maruscsák Jan, Balla Mátyás, Bényei Ágoston András, Szujó Attila. Cserék: Ecsegi Zsolt Máté, Lénárt Gábor, Mező Péter, Farkas Tamás, Székelyhidi Sándor, Kenderesi Dávid, Gellén Balázs, Fábián Bence.
Vezetőedző: Szűcs János

 Gólszerzők: Szabó Zsombor (5. perc), Sármány Kristóf (44. és 63. perc), Bényei Ágoston András (68. perc), Varga Tamás Károly (78. perc), Kasik Ákos (86. perc).

 Sárga lapok: Hrabina Alex Gergő (4. perc), Szabó Zsombor (46. perc), Szujó Attila (61. perc), Zvara Levente Mátyás (84. perc), Talpalló Norbert Lajos (83. perc), Kasik Ákos (86. perc), Varga Tamás Károly (91. perc).

 Piros lap: Apró Ármin (15. perc).

Nézőszám: 151

Rekkenő hőségben kellett mindkét csapatnak helytállnia vasárnap délelőtt, összességében viszont nem csalódhattak a kilátogató nézők, hiszen fordulatos és gólgazdag mérkőzést láthattak.

Rögtön a mérkőzés elején egy büntetőből szerzett vezetést a Békéscsaba, megadva ezzel az alaphangot. A 4. percben Hrabina kapus buktatta Oláh Ákost a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető azonnal megítélte a jogos büntetőt. A tizenegyest Szabó Zsombor értékesítette, 1-0. A 9. percben Lukács előtt adódott hatalmas lehetőség, a debreceni kapus azonban jól jött ki és tisztázni tudott. Pár perccel később Lukács tálalt Oláh Ákos elé, aki a kapusba bombázta a labdát. Ebben a szakaszban akár már hárommal is vezethettünk volna és ahogy ez lenni szokott, érkezett a büntetés, ezúttal egy piros lap formájában. A 15. percben Apró Ármin kapusnak nem volt más választása, utolsó emberként meg kellett állítania egy vendég támadót, amiért a kiállítás sorsára jutott. Kapus nélkül nem maradhattunk, ezért Winter Dániel húzott kesztyűt és a kényszerű cserének Lukács esett áldozatául. Az emberelőnynek köszönhetően felbátorodott a Debrecen és a 23. percben Balla Tamás fejelt nem sokkal a kapu mellé. A félidő hajrájában góllá érett a mezőnyfölény, Sármány góljával kiegyenlített a Loki, 1-1.

A második félidőre még egyik mester sem változtatott, így a cserék várattak magukra. Az 58. percben egy vendég szöglet után Winter védett hatalmasat, majd a kipattanót Talpalló lőtte fölé. A 64. percben Sármány duplájával átvette a vezetést a Debrecen, 1-2. Az újabb találat után változtatásra szánta el magát Brlázs Gábor, majd sorra jöttek a frissítések a másik oldalon is. A mérkőzés ezen szakaszában igencsak beszorult a Békéscsaba, amit Bényei Ágoston góllá is konvertált, 1-3. Újabb cserék következtek: Varga Tamás Károly és Pap Szabolcs is lehetőséget kapott, mely után igencsak megváltozott a mérkőzés képe, hiszen tíz emberrel is támadni tudott a Békéscsaba, sorra alakítva ki a lehetőségeket. A 78. percben Varga higgadt megoldása gólt ért, ezáltal visszajött a meccsbe a hazai csapat, 2-3. Nem adták fel csabai fiatalok és próbáltak tovább nyomni, a vendégek mozgásán viszont a fáradtság jeleit figyelhettük meg, bele-bele hibáztak a támadások építésébe és a védekezésbe is. Az akarat és kitartás meghozta gyümölcsét és a szintén csereként beállt Kasik Ákos találata egalizálta az állást, 3-3.

A négy perc hosszabbításban már nem változott az eredmény, így összességében elmondható, hogy a csabaiak emberhátrányban, hősiesen küzdve, gyakorlatilag a sírból hozták döntetlenre a mérkőzést!

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/4329217413780340

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: