Békéscsaba 1912 Előre II. – Bölcskei SE

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 329 másodperc.

bolcskei_se_150

NB III. Közép csoport 2015/2016. 11. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Bölcskei SE

3-1 (1-0)

Időpont: 2015. október 10. (szombat) 15:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Kórház utcai Stadion

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház u. 6.

Játékvezető: Csontos Dávid

Asszisztensek: Varga Balázs, Zsákai Milán

Békéscsaba: Koszecz Kristóf, Vozár Dávid, Vaskó Tamás, Damjanovic Slavko, Nascimiento de Oliveira Fabio, Pilán Márkó, Huszár Gergő, Ruzsa Zoltán, Birtalan Botond, Viczián Ádám, Kertész Tamás. Cserék: Démusz Dominik, Szalai Dániel, Szántó Mihály Sándor, Zámbori Dániel, Tatár Eduárd, Mácsai László, Bozsó Milán.
Vezetőedző: Boér Gábor.

Bölcske: Mikler Dániel, Süvöltős József, Budai Dávid, Laták Bertold, Miskovicz Roger, Blatt Pál, Dorogi Renátó, Horváth Máté, Tóth Tibor, Féhr Dávid, Szili István. Cserék: Cseri Márk Antal, Czifra István, Fogas Ádám, Nagy Dániel, Fröhlich Rajmund.
Vezetőedző: Buzás Attila

Gólszerzők: Huszár Gergő (34. perc), Kertész Tamás (65. perc), Bozsó Milán (73. perc), Horváth Máté (87. perc).

Sárgalapok: Pilán Márkó (16 perc), Dorogi Renátó (30. perc), Miskovicz Roger (49. perc), Vozár Dávid (63. perc).

Piroslap: Damjanovic Slavko (83. perc).

Harmadik bajnoki sikerét aratta szombaton a Békéscsaba 1912 Előre tartalék együttese, amely az NB III-as labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a motivált bölcskeieknél bizonyult jobbnak.

A vendégcsapat fegyelmezett játékkal lepte meg az NB I-es csapatból alaposan megerősített csabaiakat. A hazaiak többet támadtak, erőfeszítéseik azonban csak a 34. percben érettek góllá, amikor egy jobb oldali támadás végén Kertész beadását a hosszún érkező Huszár értékesítette, az ötös sarka tájáról, 1–0.

Szünet után egyre nagyobb fölénybe kerültek a házigazdák és a gólokkal sem maradtak adósak. A 65. percben Koszecz ívelt előre egy labdát a tizenhatosról, amit Birtalan cselesen elengedett, becsapva ezzel védőjét, helyzetbe hozva Kertészt, aki biztosan értékesítette a ziccert, 2–0. A 73. percben Fabio ültette be emberét a bal oldalon, pontos beadását Bozsó csúsztatta a hosszú sarokba, 3–0. A 83. percben Damjanovic-ot állította ki a játékvezető második sárgával, mivel nem kellő gyorsasággal végzett el egy javára megítélt szabadrúgást a saját térfelén. A látogatók sem lehettek elégedetlenek, hiszen a találkozó hajrájában sikerült szépíteniük. A 87. percben Blatt próbálkozott távolról, lövését bravúrral tolta kapufára Koszecz, a kipattanó Horváth M. elé került, amit újfent hárított a csabai kapus, de a lecsorgót már bevágta Horváth, 3–1.

Boér Gábor: – Megerősített csapatunk helyenként szép focit játszva, magabiztos győzelmet aratott. Győzelmünk értékét növeli, hogy egy nagyon motivált, masszív ellenfelet sikerült legyőznünk, amihez mindenféleképpen kellettek a visszajátszó, minőségi futballisták. A csapat sokat tett a győzelemért, végig profi módon állt a mérkőzéshez.

line_purple

Boér Gábor: – Papíron egy könnyebb ellenfél látogat hozzánk. Egy masszív fiatal csapatról van szó, amely inkább hazai pályán veszélyesek, ettől függetlenül semmi esetre sem szeretnénk lebecsülni őket. Bízom benne, hogy játékban előrelépünk és a mérkőzés mentális győztesei is mi leszünk. Mivel hétvégén nincs élvonalbeli forduló, ezért jó esély mutatkozik arra, hogy megerősített csapattal tudunk pályára lépni, éppen ezért minőségileg is erősebbnek kell mutatkoznunk. Eltiltás miatt Lászikra nem számíthatunk két mérkőzésen, Máthé Gábor pedig továbbra is sérült.

 line_purple

Jegyzőkönyv Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1622687608006013/

Címkék:  ,