Békéscsaba 1912 Előre II. – BKV Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 212 másodperc.

NB III. Keleti csoport 2021/2022. 33. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – BKV Előre

1-2 (0-0)

A MÉRKŐZÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS MEGTEKINTHETŐ!

Kövess minket a TikTok-on is!

https://www.tiktok.com/@1912elore

Időpont: 2022. május 1. (vasárnap) 12:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Dobai János

Asszisztensek: Bereczki Bence, Juhász Szabolcs Olivér

Békéscsaba: Tóth Alexander Máriusz, Czvalinga Áron, Kasik Ákos, Korógyi Szabolcs, Szabó Zsombor, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Mágocsi Bence, Zvara Levente Mátyás, Szabó Csaba, Varga Tamás Károly. Cserék: Pavló Bence, Zahorán Áron, Sipaki Patrik Martin, Styecz Bence, Kiss László Dávid, Zelik Csaba, Marik Soma.
Edző: Mészáros Márk

BKV Előre: Horváth Gábor, Kubó Gábor, Girán Máté, Szabó Norman Áron, Forgács Péter, Dömök Enrikó, Ferkó Ádám, Kiss Dávid, Tóth Szabolcs, Ihos Ádám Lajos, Szabó Árpád Péter. Cserék: Szüsz Marcell Tamás, Jáger Roland, Papp Ákos, Csanálosi Patrik, Benkovics Attila Péter, Egressy Máté, Nagy Armandó.
Vezetőedző: Albert Flórián Ferenc

 Gólszerzők: Korógyi Szabolcs (56. perc), Egressy Máté (60. perc), Kubó Gábor (73. perc).

 Sárga lapok: Girán Máté (3. perc), Ferkó Ádám (35. perc), Szabó Zsombor (90. perc).

Nézőszám: 103

A fülledt időjárás némileg az iramra is rányomta bélyegét az első félidőben. Időnként a fővárosiak támadtak többet, de ők sem voltak elég meggyőzőek. A szünet után mintegy varázsütésre javult az iram és a játék minősége is, ezzel együtt pedig a gólok is érkeztek. Mindkét oldalon több lehetőség adódott, míg az 56. percben az ügyetlenkedő kapus és belső védő hibáját kihasználva, Korógyi Szabolcs szerzett vezetést a hazaiaknak (1–0). Az öröm nem tartott sokáig, hiszen négy perccel később egy jobb oldali bedobást követően, az alapvonalról visszalőtt labdát a hosszún érkező Egressy belsőzte a kapuba (1–1). Megélénkültek a vendégek, de így is a csabai oldalon maradtak ki az igazán nagy helyzetek. A 73. percben Kubó szépségdíjas találattal szerzett előnyt a fővárosiaknak: a támadó kihasználva a védelem rendezetlenségét, a pálya bal oldaláról, jobbal zúdított védhetetlen lövést a vinklibe (1–2). Az utolsó negyedórában az egyenlítés érdekében huszáros rohamokba kezdett az Előre, de valamennyi lehetősége kimaradt, így nem tudta elkerülni a vereséget.

Mészáros Márk: – Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, a vendégeknek olykor sikerült ránk erőltetniük az akaratukat, igaz akadtak biztató támadásaink is, melyekből megszerezhettük volna a vezetést. Szünet után jóval intenzívebb lett a játék, az iram növekedése nekünk feküdt jobban. Számtalan ziccert tudtunk kialakítani a csoport egyik legjobb csapata ellen, de helyzetkihasználásban alulmúltuk előző heti önmagunkat, bár a játék alapján nem érdemeltünk vereséget.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/554657046286853

Fotók Információk Jegyzőkönyv Tabella

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: