Békéscsaba 1912 Előre II. – Aqua-General Hajdúszoboszló

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 98 másodperc.

Békéscsaba 1912 ElőreAqua-General Hajdúszoboszló

NB III. Keleti csoport 2022/2023.
21. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Aqua-General Hajdúszoboszló

1-5 (0-2)


Időpont: 2023. február 12. (vasárnap) 14:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 1/2.

Játékvezető: Dobai Ákos

Asszisztensek: Bereczki Bence, Molnár Alex

Békéscsaba: Apró Ármin, Belanka Dávid, Sipaki Patrik Martin, Trescsula Máté, Pap Szabolcs, Kuzma Hunor Álmos, Oláh Ákos, Bónus Marcell, Babinyecz Balázs, Zádori Krisztián, Marik Soma. Cserék: Zábráczki Szabolcs László, Mágocsi Bence, Orvos Levente, Komáromi Csongor, Rajsli Tamás, Csák Albert.
Vezetőedző: Nagy Sándor

Hajdúszoboszló: Mészáros Dávid, Kónya Csaba, Lénárt Gergő József, Fenyőfalvi Csaba, Czene Zalán, Nagy Roland Károly, Szathmári Zsolt, Constantinescu Dan-Marius, Vincze Ákos, Barnucz Gergő, Karika Balázs Bence. Cserék: Domonkos Dávid, Dóró Krisztián, Baranyi Levente, Berdó Péter, Balla Mátyás, Sütő Balázs, Drobina Martin  Dominik.
Vezetőedző: Szűcs János

 Gólszerzők: Kónya Csaba (12. perc), Constantinescu Dan-Marius (22., 51. és 63. perc), Fenyőfalvi Csaba (55. perc), Zádori Krisztián (75. perc).

 Sárga lapok: Kuzma Hunor Álmos (11. perc), Sipaki Patrik Martin  (17. perc), Czene Zalán (48. perc).

Nézőszám: 70


Nem sikerült a tavaszi rajtja a Békéscsaba 1912 Előre alaposan megfiatalított második együttesének. A lila-fehérek az NB3-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi nyitányán hazai pályán szenvedtek súlyos vereséget, az egyénileg képzett játékosokból álló és csapatként is jól funkcionáló Hajdúszoboszlóval szemben.

Békéscsaba 1912 Előre II. - Aqua-General Hajdúszoboszló 1-5 (0-2)

Éles iramban kezdtek a csapatok és az első gól sem váratott sokat magára. A 12. percben bal oldali szögletet követően nem tudtak felszabadítani a hazai védők, Kónya pedig az ötös csücske tájékáról a lábak sűrűjében talált a rövid sarokba (0-1). A mezőnyben nem nyújtott rossz teljesítményt a fiatal csabai együttes, az ellenfél kapuja előtt azonban határozatlan volt, a félidő közepéhez érve pedig ismét becsúszott egy védelmi megingás, amit a rutinos Constantinescu váltott gólra (0-2). A folytatás mozgalmas, kiegyenlített játékot hozott, a támadók előtt azonban nem adódtak komoly helyzetek.

A második félidő elején próbált dominálni az Előre, de a hajdúságiak hamarjában megduplázták a szünetig szerzett előnyüket. Az 51. percben Constantinescu szép mozdulattal szinte a semmiből szerzett gólt (0-3), négy perccel később Fenyőfalvié sem hétköznapi találat volt, hiszen a labda a jobb szélről hulló falevélként került a csabai kapuba (0-4). Mindez kedvüket szegte a hazaiaknak, akik védekezésre szorultak a folytatásban. Így sem kerülhették el, hogy Constantinescu ne szerezze meg saját harmadik találatát (0-5). Szórványos ellenakciókat vezettek azért a lila-fehérek, az egyik ilyen végén Zádori közelről szépített, de ez nem volt befolyással a vendégek magabiztos sikerére (1-5).

Nagy Sándor: – Nem úgy sikerült a meccs, ahogyan elterveztük, a rutinos vendégek kíméletlenül kihasználták a lehetőségeiket. Az eredmény nem tükrözte a játék képét, hiszen nekünk is voltak lehetőségeink, a játékunkban pedig bíztató jelek, ezekre kell építkeznünk.


Fotók, információk, esemény, jegyzőkönyv, tabella:

FotókMérkőzés információkFacebook esemény

JegyzőkönyvTabella


Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: