Békéscsaba 1912 Előre – Gyirmót FC Győr

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 256 másodperc.

MOL Magyar Kupa 2021/2022. 5. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Gyirmót FC Győr

3-1 (0-0)

A MÉRKŐZÉS MEGTEKINTÉSE INGYENES!

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2022. február 9. (szerda) 17:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Antal Péter

Asszisztensek: Punyi Gyula, Márkus Péter

Tartalék játékvezető: Szilágyi Sándor

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Gránicz Patrik, Zvara Levente Mátyás, Ilyés Tamás, Mikló Roland, Sipos Gábor, Albert István, Hodonicki Márk, Bora György, Horváth Péter, Paudits Patrik. Cserék: Krnács Richárd, Farkas Márk, Váradi Ádám, Babinyecz Balázs, Oláh Ákos, Korógyi Szabolcs, Varga Szabolcs, Szabó Csaba.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Gyirmót: Hársfalvi András, Karacs Dániel, Vogyicska Bálint, Van Kessel Gino Ronald, Herjeczki Kristóf Gábor, Major Martin, Ventura Denis, Kovács Dominik, Mayer Ádám, Ikic Frane, Zeke Márió. Cserék: Rusák Edvárd, Szegi Vince, Nagy Patrik, Hajdú Ádám, Hasani Florent, Klimovich Uladzislau, Cvetanoski Matej, Varga Barnabás, Medgyes Zoltán Henrik, Lázár Patrik.
Vezetőedző: Csertői Aurél

Gólszerzők: Ilyés Tamás (51. perc), Gránicz Patrik (54. perc), Ventura Denis (68. perc), Hodonicki Márk (89. perc).

Sárga lapok: Czinanó Antal Áron (67. perc), Váradi Ádám (84. perc), Zvara Levente Mátyás (88. perc), Karacs Dániel (84. perc), Nagy Patrik (92. perc).

Nézőszám: 1.060

Egyetlen komolyabb helyzetet jegyezhettünk fel, ami Herjeczki Kristóf nevéhez fűződik. A gyirmóti játékos a lefújás előtti pillanatokban kínálta meg egy igen kellemetlen lövéssel Czinanó Antalt. Ezen kívül még szintén Herjeczki és a hazai oldalon egy ízben Horváth Péter veszélyeztetett. Nem rágta le a körmét izgalmában az szépszámú, több mint 1.000 fős publikum. Jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, a játékosok igyekeztek, hajtottak, futottak, de túlságosan is sokat hibáztak, s ahogy fentebb is írtuk, csak elvétve jutottak el az ellenfél kapujáig. A két edző – láthatólag – a bajnokságra gondolván főként azokat a játékosokat szerepeltette, akik máskor kevesebb játékpercet kapnak. Az igyekezetre nem lehetett panasz, de kiugró teljesítményt egyik oldalon sem láttunk.

Fotó: Imre György

Mintha nem is ugyanazt a mérkőzést láttuk volna a szünet után, pedig egyik edző sem változtatott. Két mintaszerű akció végén két perc alatt két gólt lőtt a Békéscsaba, előbb Ilyés Tamás, majd Gránicz Patrik vette be Hársfalvi András kapuját. Hirtelen sürgőssé vált a helyzet a gyirmótiaknak, Csertői Aurél vezetőedző egyszerre négy máskor alapembert is harcba dobott, csapata pedig beszorította kapuja elé a Békéscsabát. Jól állta a sarat a csabai védelem, s bár Ventúra szépített, újabb gólt már nem tudott lőni az élvonalbeli csapat, sőt, a 90. percben a Csaba növelte az előnyt, eldöntve minden fontos kérdést. A Békéscsaba teljesen megérdemelt győzelmet aratott a kisalföldi csapat ellen.

Schindler Szabolcs: – Hétvégén volt egy nagyon rossz eredményünk, viszont sikerült rendet raknunk, sok helyen változtattam a csapaton. Az első félidőben nagyon fegyelmezetten játszottunk, a szünet után ültek a kontrák, sok lehetőségünk volt. A mérkőzés összképét nézve elmondható, hogy egy nálunk erősebb csapatot sikerült legyőznünk, ami bravúr. Helyenként jól játszottunk, de az akarásnak köszönhetően megérdemelten nyertünk ma.

Csertői Aurél: – Nem játszottunk jól, olyan gólokat kaptunk, hogy én szégyellem magam a srácok helyett, de gondolom, ők is szégyellik magukat. Sokkal jobban játszott a Békéscsaba, megérdemelten jutottak tovább.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1610039136012230

Fotók Élő tudósítás Információk Jegyzőkönyv

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz: