Békéscsaba 1912 Előre – DVSC-TEVA

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 70 másodperc.

dvsc_150

Edzőmérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – DVSC-TEVA

1-1 (0-1)

Időpont: 2015. november 7. (szombat) 13:00 óra

Helyszín: Kórház utcai stadion

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezető: Iványi Zoltán.

Asszisztensek: Albert István, Buzás Balázs.

Békéscsaba: Ilizi Lubos, Vadász Viktor, Vaskó Tamás, Damjanovic Slavko, Nascimento de Oliveira Fabio, Szalai Dániel, Thomas Piermayr, Sppitzmüller István, Svedyuk Alex Pál, Punosevac Bratislav, Koroudjiev George Assenov. Cserék: Murists Roland, Bagi István, Balog Zsolt, Borbély Bálint, Fehér Zsolt, Szilágyi Péter, Juhász György.
Vezetőedző: Zoran Spisljak.

DVSC: Radosevic Bozidar, Szilvási Péter, Ferenczi János, Brkovic Dusan, Nagy Zoltán,Varga József, Tisza Tibor, Szakály Péter, Kulcsár Tamás, Jovanovic Alexandar, Horváth Zsolt. Cserék: Deczki Máté, Sós Bence, Máté Péter, Sidibe Ibrahima, Bereczki Dániel, Szécsi Márk.
Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gólszerzők: Kulcsár Tamás (9. perc), Nascimento de Oliveira Fabio (65. perc).

A háromhetes bajnoki szünetet kihasználva felkészülési mérkőzést rendeztek Békéscsabán, a Kórház utcai pályán.

Mindkét csapatban bőven akadtak hiányzók betegség, illetve sérülés miatt. A csabaiak hat, a debreceniek pedig éppen egy csapatra való, azaz tizenegy játékost nélkülöztek. A ködös időben lejátszott felkészülési mérkőzés közepes iramot és mérsékelt színvonalat hozott, bár az edzők különösen örültek a lehetőségnek. Végül is hasznosnak bizonyulhatott a találkozó, több új formációt és fiatal játékost kipróbálhattak a szakvezetők.

Zoran Spisljak: – Az idényben meglehetősen sok gólt kaptunk, ezért a védelem stabilitásán dolgoztunk az utóbbi héten és ezen a mérkőzésen is. A bekapott góltól eltekintve jól működött a hátsó alakzat. A célunkat elértük, egy erős Loki ellen most jól helyt álltunk.

Kondás Elemér: – Hármas célja volt a mérkőzésnek. Egyrészt meccsben maradjunk, másrészt meg legyen a terhelés. A harmadik pedig, több fiatalt is kipróbálhattam. Végig mi irányítottuk a játékot, győznünk kellett volna.

line_purple

Fotók

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/130528393972110/

Címkék:  , ,