Békéscsaba 1912 Előre – CS Crișul Chișineu-Criș

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 125 másodperc.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – CS Crișul Chișineu-Criș

4-0 (2-0)

Időpont: 2019. július 28. (vasárnap) 17:00 óra

Helyszín: Kórház utcai Stadion (centerpálya)

Cím: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Játékvezetők: Takács Tamás, Csatám Tibor, Bálint Kata.

Békéscsaba: Ribánszki László, Szalai Dániel, Farkas Márk, Szélpál Norbert, Mészáros Márk, Király Patrik, Anton Bidzilya, Nikola Pantovic, Faragó Tomas, Kovács Ádám, Máris Dominik. Cserék: Uram János, Pilán Márkó, Nagy Sándor, Wieland Dominik, Károly Bálint, Varga Tamás Károly, Ilyés Tamás, Gréczi Márton, Negrut Sergiu.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

Kisjenő: Zamfir Rafael, Onutan Razvan, Sabau Sergiu, Calvin Aly, Birau Alex, Ember Raul, Marmaneanu Madalin, Suslak Adrian, Matelica Florin, Pit Adrian, Codrea Marian. Cserék: Pascalau Ovidiu, Vasinc Andrei, Modam Nicu, Ciormei Alin.
Vezetőedző: Abrudean Adrian

Gólszerzők: Máris Dominik (11. perc), Nikola Pantovic (15. perc), Calvin Aly (56. perc – öngól), Gréczi Márton (60. perc).

Az első negyedórában a békéscsabai fölény gólokban is megmutatkozott, a 11. percben Máris szerzett vezetést, majd négy perccel később Pantovic is betatált. A folytatásban is a lila-fehérek irányították a játékot, több helyzetük is volt, de azok kimaradtak. A román együttes is vezetett néhány támadást, de a kapu előtt elfogyott a vendégek tudománya.

Fordulás után a cserék is lehetőséget kaptak mindkét oldalon. Az 56. percben Calvin öngólt vétett, majd a 60.percben Gréczi Márton növelte a házigazdák előnyét. A csabaiaknál bemutatkozott két próbázó, a legutóbb a Vácott kölcsönben szerepelt mezőkövesdi középpályás Wieland Dominik és a kisvárdai támadó Negrut Sergiu.

Összességében a mérkőzés elérte a célját, a bajnoki főpróbán mindenki megkapta a meccsterhelést, így két nap pihenő után már bajnoki ritmusban készülhet együttesünk a vasárnapi premierre.

Fotók