Beindulunk

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 221 másodperc.

A Békéscsaba 1912 Előre 2016. június 20-án (hétfőn) reggel 09:00 órakor elkezdi a 2016/2017-es őszi szezonra való felkészülést.

20160620

Egész héten, reggeltől-estig programjuk lesz játékosainknak, valamint a Békéscsabán próbázóknak is.

Hétfőn általános állapotfelméréssel (súly- és testzsír index) indul a menet, majd egy összevont értekezleten történik meg a felkészülési program ismertetése és az új érkezők bemutatása. Ezt követően az első edzésre vonulnak ki játékosaink, amelyet Zoran Spisljak és új segítője Boér Gábor vezényel. Ebéd után pihenőt kap az alakulat, de délután fél hattól már újra a Fű3-as pályán tréningeznek a Lilák.

Kedden – a közös reggeli után – elkezdődnek az orvosi vizsgálatok (vérvétel, EKG). Az együttes tagjai csoportokra osztva, folyamatosan vesznek részt a viziten, míg a többiek konditeremben próbálják visszanyerni formájukat. Ebéd után némi pihenő, majd délután összevont edzéssel zárják a napot.

Szerdán is folytatódnak az egészségügyi vizsgálatok, közben a csapat másik fele a délelőtti edzésre látogat. Ebéd után pihenő, majd a csapat együtt tekinti meg a Magyarország – Portugália EB-mérkőzést. Hajrá, Magyarok!

Csütörtökön befejeződik a még hátralévő és szükséges orvoslátogatás. Csoportokra osztva (konditerem, pálya) kezdetét veszi a délelőtti tréning, majd együtt ebédel csapatunk. Délutánra kondicíó-javítást, majd estére a Fű3-as pályán labdás edzést rendelt el mesterünk.

Péntekre is két edzés marad, délelőtt ismét a Fű3 pályán, délután azonban már a centerpályát szokhathatják játékosaink. A napi programot együtt-ebédelés, valamint mérkőzés elemzés és videózás teszi teljessé.

Szombaton az előzetesen már közzétett felkészülési mérkőzések programja szerint, 10:00 órától egymás közötti gyakorló mérkőzéssel zárja a heti programot az Előre. A meccsen több, rövidített játékrészben különböző variációkat és felállásokat próbál ki szakmai stáb.

A hét utolsó napjára pedig mindenki pihenőt kap.

Aki kíváncsi és kilátogat a Kórház utcába több új arccal is találkozhat majd, hiszen nálunk próbázik majd Paulik Ádám (Újpest FC), valamint Ivicevic Márk – kapus (Budapest Honvéd-MFA), de új érkezőinket is megszemlélhetik a tréningeken.

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!