Beharangozó: Békéscsaba 1912 Előre – Balmazújváros

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 95 másodperc.

A 2014-2015-ös szezon egyik nehéz szakaszán túl vagyunk, a mögöttünk hagyott mérkőzéseken sikerült megismernünk játékosaink erősebb és gyengébb pontjait. Fele-másra sikeredett az elmúlt időszak, mert míg a Liga Kupában és a Magyar Kupában felszabadultan és sikeresen játszottunk, addig a bajnokságban nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottunk.

Azt várjuk a játékosainktól, hogy a százszázalékos teljesítmény ne csak esetleges legyen, hanem mérkőzésről mérkőzésre adják ki magukból a maximumot – minden fronton. Minden játékosnak arra kell törekednie, hogy saját teljesítményének maximumát állandósítsa, meg kell tanulniuk, hogy az edzéseken gyakorolt taktikai elemeket és a különböző más foglalkozásokon szerzett információkat, hogyan építsék be a mérkőzésekbe.

A labdarúgásról kialakított felfogásunk szerint egy csapat nem engedheti meg magának, hogy a támadást előnybe részesítse a védekezés rovására és fordítva. Szerintünk manapság egy labdarúgónak védekezni és támadni egyformán kell és a csapat érdekeit szeme lőtt tartva kell egész mérkőzésen dolgoznia.

Nehéz mérkőzésre számítunk-e?
Ismerve a Balmazújváros helyzetét és látva múlt heti teljesítményüket – 10 emberrel döntetlen a Kaposvár ellen – biztosak vagyunk benne, hogy egy küzdelmes, jó mérkőzést fogunk játszani, egy motivált és kellőképpen agresszív Békéscsaba fogadja majd a Hajdúságiakat.

Reméljük, szurkolóink támogatása továbbra sem marad el!

Hajrá Lilák!

Címkék:  ,