26. forduló

A Merkantil Bank NB II. Liga 26. fordulójában 2015. május 2-án (szombaton) minden számunkra is lényeges mérkőzést lebonyolítanak és az élboly ezúttal kivétel nélkül hazai pályán szerepel, vasárnapra csak egyetlen meccs (Balmazúváros – Soroksár SC) marad.

20150331_elore_vasas_023

A Vasas 18:00 órától fogadja a Cegléd együttesét – bár a kezdési időpont körül némi zűrzavar támadt, hiszen több labdarúgással is foglalkozó média tévesen jelentette ezt meg. A Pest megyeieknél időközben edzőváltás is történt, hiszen a vezetőség döntése értelmében az utóbbi fordulók eredménytelensége miatt szerződést bontottak Szabó István vezetőedzővel és segítőjével Virág Ferenc másodedzővel. Az “új seprű jól seper” elv alapján nem dőlhetnek hátra az angyalföldiek, hiszen a Kecskeméti József és Koncz Zsolt kettős által irányítva, vendégeik egészen biztosan bizonyítani szeretnének.

A Gyirmót kiegyezne a tavalyi eredménnyel a ZTE ellen, hiszen majdnem pontosan egy évvel ezelőtt 5-1-et mutatott az eredményjelző a mérkőzés végén – alighanem ezúttal nem lesz olyan egyszerű a dolguk, hiszen a múlt héten a zalaiak felnégyelték a Mezőkövesd együttesét (4-0) – így minden bizonnyal megérezték a vér szagát…

A Mezőkövesd a múlt heti fiaskót szeretné feledtetni szurkolóival, így aztán egészen biztosan felkészülten és a megfelelő fejmosás után “megszáradva”, igyekeznek majd legyűrni a Kövesdre érkező Csákvár csapatát.

Függetlenül attól, hogy Békéscsabán hajnal óta esett az eső – továbbra is nagy az érdeklődés a Szolnok elleni villanyfényes mérkőzés iránt. Szerencsére délután 12:30 óra körül teljesen megszűnt a csapadék, így ha izzadni nem is, de legalább bőrig ázni sem fogunk és a centerpálya is megfelelő állapotba kerülhet estére. Az összes pénztár nyitva lesz, így a lehető leggyorsabban bejuthatnak majd a mérkőzésre. Sérültekről eddig nincs tudomásunk, – így az operációra váró Kertész Tamáson kívül – mindenki a mester rendelkezésére áll.

Ne feledjék: ma este 19:00 órától mindenkit várunk a Kórház utcai stadionba – annál is inkább, hiszen a fedett részen 3.000 néző kényelmesen elfér és a jó hangulat garantált! Szurkoljunk együtt a fiúknak, hogy a pályaavató győzelem után, ismét itthon tudjuk tartani mind a három pontot!

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!