1908 SZAC Budapest – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 201 másodperc.

Magyar Kupa 2018/2019. 6. forduló

1908 SZAC Budapest – Békéscsaba 1912 Előre

0-3 (0-1)

Időpont: 2018. szeptember 22. (szombat) 14:00 óra

Helyszín: Deák Ferenc Sporttelep

Cím: 1183 Budapest, Thököly út 5.

Játékvezető: Altorjay Áron Gellért

Asszisztensek: Nagy Márk, Pipicz Norbert

SZAC: Orczi Kristóf Antal, Balogh Tibor, Kemerle Dániel Károly, Szalai Kristóf, Gálvölgyi Márton, Soós Attila Gábor, Gálvölgyi István, Varga Örs, Berta József, Diós Péter, Koritár Dávid Attila. Cserék: Harsányi Antal, Kerékgyártó Marcell, Papp Gergely, Pándy-Szekeres Péter Dániel, Pálóczi Patrik Dominik, Veres Péter, Horváth Dávid.
Vezetőedző: Hargitai László

Békéscsaba: Uram János, Zahorán Balázs, Dávid Zoltán Gergő, Lustyik Levente, Szatmári István, Gránicz Patrik, Urbin Péter, Szalai Dániel, Hursán György, Babinyecz Balázs, Viczián Ádám. Cserék: Ribánszki László, Mezei Szabolcs, Ilyés Tamás, Király Patrik, Szélpál Norbert.
Vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerző: Dávid Zoltán (33. perc), Babinyecz Balázs (53. perc), Urbin Péter (75. perc).

Sárga lapok: Szalai Dániel (66. perc), Babinyecz Balázs (77. perc), Soós Attila Gábor (82. perc).

Végig irányítva a mérkőzést, magabiztosan jutott a legjobb 64 közé csapatunk a Magyar Kupában.

A 33. percben egy sarokrúgást követően Dávid Zoltán fejéről került a hálóba a labda, 0-1. Az első félidőben már nem változott az eredmény. A szünetben cseréltünk: Ilyés helyett Mezei, valamint Zahorán helyett Szélpál lépett pályára. Az 53. percben Szatmári szögletét Babinyecz váltotta gólra, 0-2. A folytatásban Viczián helyett még Király Patrik is lehetőséget kapott. A 75. percben Urbin Péter szemfüles labdaszerzéséből újra növelte a Békéscsaba előnyét és mint kiderült, beállította a mérkőzés végeredményét, 0-3.

Boér Gábor: – Igazából sima győzelemnek látszik a dolog kívülről, de szenvedős-küszködős mérkőzés volt. Biztos lenne olyan ember, aki ilyenkor azt emelné ki, hogy a magabiztos eredmény a lényeg, én azonban nem állnék be a sorba. Sajnos nem igazán tetszett, amit láttam – ettől függetlenül annak tényleg örülök, hogy a két fiatal játékos – Uram János és Dávid Zoltán – végig tudta játszani a meccset, utóbbinak pedig még a gól is összejött. Láttam azért pozitív dolgokat is, de van jócskán hiányérzet bennem és látszik, hogy nagyon sokat kell még dolgoznunk. Ettől függetlenül ettől kezdve a keddi bajnoki a legfontosabb számunkra – túl vagyunk ezen is -, örülök, hogy nem sérült meg senki, bár ez a műfüves pálya nem biztos, hogy most jót tett az ízületeknek, izmoknak. Két nap alatt megpróbáljuk kipihenni a mai napot és igyekszünk a lehető legjobb állapotban és összeállításban pályára lépni az ETO ellen. 

Izgatottan várjuk 2018. szeptember 28-án (pénteken) 10:00 órától a következő sorsolást.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/1912elore/videos/268796090416013/’ width=’680′]

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Információk

Jegyzőkönyv

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/546943892395396/

line_purple