Válogatott jegyinformációk

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 136 másodperc.

A magyar válogatott augusztus 31-én (20:45) Lettországot, szeptember 3-án (20:45) Portugáliát fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában. A mérkőzésekre szóló jegyek az aréna nézőterére egységesen 1.000,- forintba kerülnek, a belépők árusítása július végén, illetve augusztus elején kezdődik meg.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége júniusi ülésén arról határozott, hogy a válogatott hátralévő három vb-selejtező mérkőzésére egységesen 1.000,- forintért vásárolhatnak nézőtéri jegyeket a szurkolók. A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre a jegyek árusítása július 30-án kezdődik meg a Szurkolói Klub tagjai számára. Akik nem tagjai a klubnak, július 31-től vásárolhatják meg belépőjüket.

A lettek elleni augusztus 31-i találkozóra a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-től vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től juthatnak hozzá belépőikhez.

A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen közel 300 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál (http://www.eventim.hu/hu/outletek/) vásárolhatók meg.

Természetesen – a szokásosnak nevezhető módon – a Békéscsaba 1912 Előre is csatlakozott a jegyértékesítéshez, így Békéscsabán, az Előre Székház I. emeletén található ügyfélszolgálati irodában is meg lehet majd vásárolni – szurkolói kártya nélkül – a mérkőzésekre érvényes belépőket.

Kapcsolódó hivatkozás:
http://www.mlsz.hu/blog/2017/07/10/a-valogatott-jegyinformaciok-lettorszag-es-portugalia-ellen/