Vác FC – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 289 másodperc.

MOL Magyar Kupa 2020/2021. 6. forduló

Vác FC – Békéscsaba 1912 Előre

1-4 (1-3)

Időpont: 2020. szeptember 19. (szombat) 15:00 óra

Helyszín: Budapest, BVSC-Zugló Stadion (BVSC Stadion)

Cím: 1142 Budapest, Teleki Blanka u. 6.

Játékvezető: Horváth Tibor

Asszisztensek: Molnár István, Imrő János

Vác: Fehér Ákos, Tóth Bálint István, Kasza Balázs Ákos, Koval Viktor, Rusvay Gergely, Szenes Bence, Niedermüller Ákos, Sárosi Soma, Torda Patrik, Karabacak Muhammed Cemal, Nagy Zoltán Gergő. Cserék: Török Noel Gábor, Vén Botond, Kakuk Erik, Viktor, Szunács Martin, Csipkés Ákos.
Edző: Burzi Attila

Békéscsaba: Krnács Richárd, Gránicz Patrik, Mészáros Márk, Váradi Ádám, Máris Dominik, Király Patrik, Babinyecz Balázs, Fazekas Lóránt, Oláh László Dávid, Anton Bidzilya, Horváth Péter. Cserék: Czinanó Antal Áron, Farkas Márk, Kitl Miklós, Szabó Péter, Kovács Ádám Tibor, Paudits Patrik.
Szakmai vezető: Pásztor József

 Gólszerzők: Torda Patrik (4. perc), Máris Dominik (15. perc), Gránicz Patrik (30. és 37. perc), Szabó Péter (79. perc).

 Sárga lapok: Sárosi Soma (26. perc), Kasza Balázs Ákos (30. perc), Niedermüller Ákos (74. perc).

A találkozóra körülbelül negyven békéscsabai szurkoló kísérte el csapatát. A 4. percben az NB III-as váciak szereztek vezetést Torda révén, 1–0. A folytatásban az Előre átvette a játék irányítását és a 15. percben Máris góljával egyenlített, 1–1. A 30. percben a váciak szabálytalankodtak a saját tizenhatosukon belül, a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Gránicz magabiztosan értékesítette, 1–2. Hét perccel később Gránicz vezette a labdát, majd 25 méterről lövésre szánta el magát, 1–3. Az első félidőben a gyors váci találat után a lila-fehérek váltani tudtak és a szünetig kétgólos előnyt szereztek.

A szünetben a csabaiaknál Oláh Lászlót Szabó Péter váltotta. Mezőnyjátékkal teltek a percek, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. Ha mégis, akkor pontatlanul céloztak a játékosok. A 79. percben Szabó Péter megszerezte a vendégek negyedik gólját, mellyel gyakorlatilag lezárta a mérkőzést.

A látottak alapján a minden tekintetben jobb teljesítményt nyújtó Békéscsaba megérdemelten győzött és bejutott a legjobb hatvannégy közé a MOL Magyar Kupában.

Burzi Attila:– Jól kezdtük a mérkőzést, ám több egyéni hibának köszönhetően fordított a Békéscsaba. Örülök, hogy több váci tehetséget is ki tudtam próbálni, akik jól megállták a helyüket. Gratulálok a békéscsabaiaknak a továbbjutáshoz!

Pásztor József: – A játék lehetett volna sokkal jobb, de a lényeg az, hogy továbbjutottunk. Köszönjük a csapatot elkísérő szurkolóink támogatását!

A belépőjegyek egységesen 1,000,- forintba  kerülnek, míg a 14 év alatti diákok és a 65 éven felüli nyugdíjasok ingyenesen léphetnek be a stadionba. A váci szurkolók továbbra is a Szőnyi út felől tudják megközelíteni a stadiont, míg a vendég drukkerek a Teleki Blanka utca irányából tudnak majd belépni. A vendéglátók klub kéri a tisztelt szurkolókat, hogy viseljenek szájat-orrot eltakaró maszkot és tartsák be az egészségügyi távolságot saját és embertársaink egészségének megőrzése érdekében! A jegyvásárlásához személyi- vagy más fényképes igazolvány felmutatása szükséges!

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/2713719862249082/

Jegyzőkönyv

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!