Újabb érkezők

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 171 másodperc.

Majdnem véglegesnek tekinthető a Békéscsaba 1912 Előre új kerete, hiszen a mai napon újabb szerződéskötésekről tudunk beszámolni.

20160701_kelemen_david

Több próbázót is megfigyelt a szakmai stáb a június 20-án kezdődő felkészülési időszak alatt és ennek eredményeképpen, a mai napon aláírta szerződését és visszatér szülővárosába – Békéscsabára, a 24 éves Kelemen Dávid, aki az előző szezonban még a Paksi FC védelmét erősítette. A 187 centiméter magas – korábban U21-es válogatott – a 2011/2012-es idényben, az MTK-Budapest együttesével aranyérmes lett a Ness Hungary NBII Keleti csoportjában. Abban az évben Magyar Kupa döntőt is játszott, egy esztendővel később pedig már bronzérmes pozícióban végzett akkori klubjával. Dávid egy évre kölcsönbe érkezik Békéscsabára.

Üdvözöljük Békéscsabán a 21 éves Gránicz Patrikot, aki a Kozármisleny együttesétől érkezett az Előréhez. Patrik 2010-ben igazolt a PMFC-hez, ahol játszott az NB3-ban és az utánpótlás csapatokban is, idővel pedig bemutatkozhatott a Liga Kupában és az akkori első osztályú csapatban is. A tehetséges fiatal támadó – a vezetőség és a szakmai stáb szerint is – csapatunk hasznos tagja lehet, hiszen pályafutása során eddig összesen 159 gólt szerzett, az előző idényben huszonhétszer lépett pályára és négyszer talált be az ellenfél kapujába.

Visszatér Békéscsabára a csongrádi születésű, 27 esztendős Bagi István is. A 186 centiméter magas középpályás korábban a Csongrádi TSE, a Kecskeméti TE, a Mezőkövesd együtteseiben is szerepelt. István 2014-ben igazolt a Lilákhoz és a 2015/2016-os szezonban kölcsönben játszott a Kisvárda Master Good csapatánál.

Első csapatunk egyébként 2016. július 11 és 16. között Algyőn edzőtáborozik, így a keret kialakítása és egyúttal az utazók névsora addigra véglegesítésre kerül.

Sikeres munkát és sérülésmentes szezont kívánunk!