Telt ház várható

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 146 másodperc.

Óvatosan, de szerénytelenség nélkül kimondhatjuk, hogy valószínűsíthetően a szokásos telt ház várható a vasárnapi DVSC elleni első osztályú, bajnoki nyitó meccsen a Kórház utcában. Az érdeklődés egyre csak nő és úgy érezzük, szurkolóink komolyan veszik az elővételes belépőjegy vásárlást. Amikor a rendszer is úgy akarja, a jegyek és a bérletek értékesítése jó ütemben halad. Sorban állás inkább a klubkártyák kiváltásánál fordulhat elő, ezért türelmüket kérjük – de ezt csak egyszer szükséges megtenni.

20150717_01

A “C” és “C1” szektorok szinte már teljesen megteltek, itt már csak néhány hely szabad. Az “A”, “B”, Tribün és Fedett lelátó szektorokban még van hely. Szombaton is már reggel 8 órától egészen este 6 óráig várjuk az érdeklődőket és ha továbbra is ilyen ütemben érkeznek, akkor a vasárnapi pénztár zárás vagy nyitás könnyen értelmét vesztheti. Köszönjük drukkereink türelmét és megértését, hiszen a nagy meleg ellenére is türelmesen és kitartóan várakoztak. Az megígérhetjük, hogy továbbra is megpróbálunk minden kérést és igényt teljesíteni.

További információ, hogy a vendég csapat szimpatizánsai is szép számmal képviseltetik magukat, így minden körülmény adott lesz a jó hangulathoz. Azt is elmondhatjuk, hogy vadonatúj büfékkel, bővített választékkal és megfelelő sebességű kiszolgálással várunk mindenkit. Az új eredményjelző is készen áll, a sajtó és VIP-rész komplett felújításon és bővítésen esett keresztül – a nagy érdeklődésre való tekintettel és az akkreditációk számából már látszik, hogy a régi kapacitás kevés lett volna. Kipróbáljuk az új hangrendszerünket és a hangosbemondó személye is megváltozik.

Egy szó, mint száz a stadion 95 százalékos készültségi fokban van és a mérkőzés előtti napon szinte már csak a “cicomázás” maradt hátra.

A mérkőzés kezdőrúgását egyébként az Előre legendás alakja, Váczi Zoltán végzi majd el, de további meglepetésekkel is szolgálunk majd.

Továbbra is arra biztatunk mindenkit, hogy éljen az elővételes vagy online belépőjegy vásárlási lehetőséggel, hiszen másképp nem tudnak majd bejutni a mérkőzésre!

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!