Téli program

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 167 másodperc.

A Békéscsaba 1912 Előre első- és harmadosztályú csapata 2015. december 14-től szabadságot kapott, így játékosaink nagy része hazautazott, hogy családjuk körében tölthesse az ünnepeket.

1912_elore_karacsony

A téli átigazolási időszak, valamint a felkészülési program szervezése a szakmai stáb minden percét leköti és az operatív alkalmazottakkal együtt továbbra is azon dolgoznak, hogy a tavaszi szezonra – lehetőségeinkhez mérten – a bennmaradásért eredményesen küzdeni tudó keretet tudjon felállítani. Folyamatosan zajlanak a tárgyalások a kiszemelt érkezőkkel és egyeztetnek az esetleges távozókkal is. Az NB I-es csapatnál jelentős átalakítás és mozgás várható mindenféle területen – próbajátékosok is rendszeresen érkeznek majd – természetesen a konkrétumokról, aláírásokról a megfelelő időben be fogunk számolni.

Harmadik csapatunk felkészülési programját korábban már közzétettük és a folyamatosan frissített eseménylistát az Utánpótlás Naptár menüpont, megfelelő részében továbbra is elérhetik.

Első csapatunk, a téli pihenő után 2016. január 4-én (hétfőn) találkozik először, amikor orvosi vizsgálatokkal és állapotfelmérésekkel kezdik meg a közös munkát. Ezt követően indulhat az intenzív felkészülési periódus, hiszen az Európa Bajnokság miatt átalakított NB I-es program igencsak sűrűre sikeredett. Január 9-én, egy házon belüli felkészülési meccsel válik lehetővé játékosaink pontos fizikai állapotának feltérképezése. Január 16-án és 20-án pedig újabb – egyre komolyabb ellenfelekkel mérkőzünk majd meg. Ezt követően mesterünk meghatározza a végleges keretet, így kialakul a január 26 és február 5. között bonyolítandó edzőtábor utazóinak névsora is.

A tábor utáni program még szervezés alatt áll – bár lehetőségeink és a rendelkezésünkre álló idő eléggé beszűkült -, mivel a bajnokság tavaszi szakasza február 13-án máris – a legkeményebb megmérettetéssel -, a Fradi elleni hazai mérkőzéssel veszi kezdetét. A 2016-os év első és talán a legnagyobb érdeklődéssel várt, hazai derbijére időben megkezdjük majd a belépőjegy értékesítést. A részletekről – szokás szerint – mérkőzés információkkal jelentkezünk.

Ügyfélszolgálati Irodánk és az Előre Székház nyitva tartása a következőképpen alakul az ünnepek alatt. December 18-án (pénteken) zárva tartunk. December 21 és 23. között a szokásos munkarend szerint, 08:00-16:00 óra között fogadjuk az érdeklődőket. 2015. december 24 és 2016. január 3. között az Előre Székház ZÁRVA lesz. Nyitás: 2016. január 4. (hétfő) 08:00 órakor. Kérjük, vegyék figyelembe az itt közzétett időpontokat! Köszönjük!

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!