Tatabányán kezdjük az osztályozókat

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 75 másodperc.

A 2024. május 28-án (kedden) 11:00 órától lebonyolított sorsolás értelmében a Békéscsaba 1912 Előre az osztályozó első mérkőzését 2024. június 2-án (vasárnap) 16:00 órától Tatabányán játssza. A visszavágó 2024. június 9-én (vasárnap) 16:00 órától kerül megrendezésre Békéscsabán.

Opus Tigáz Tatabánya

A másik párosítás: Putnok FC – Szentlőrinc, tehát a Baranya vármegyeiek Borsodba utaznak június 2-án. Figyelem a kezdési időpontok még változhatnak az esetleges televíziós közvetítések miatt.


Csató Sándor: – Már az idény kezdetén tisztában voltunk vele, hogy ez a menete a visszajutásnak, tehát tudtuk mi vár ránk, csak az volt a kérdés, kivel kerülünk össze a cél érdekében. Tavasszal már élénken nézegettük a leendő potenciális ellenfeleket, mindenkiről gyűjtöttünk be információkat, nyilván most a Tatabányára vonatkozókat vesszük előre. Innen tovább minden róluk szól a heti foglalkozásokon. Biztosra veszem, hogy sok néző előtt játszunk majd, hiszen az egykori bányászvárosban újra fociláz van, a szurkolók idegenbe is szép számmal elkísérik csapatukat.. Ennek megfelelően jó hangulatú összecsapásra számítok.

Hajrá Lilák!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.