Szörnyű tragédia

Loki-szurkolók hunytak el egy balesetben

A Békéscsaba-Debrecen kézilabda-mérkőzésről tartottak hazafelé…

Békéscsabáról, kézilabdameccsről hazafelé tartó Loki-szurkolók baleset szenvedtek az éjjel. Hárman életüket vesztették a 47-es számú főúton Derecske és Berettyóújfalu között. Negyedik társuk válságos állapotban van – tudatja a megrázó hírt a haon.hu.

Február 27-én 21 óra 30 perc körüli időben egy külföldi honosságú járműszerelvény haladt a Debrecen irányából Berettyóújfalu irányába a 47-es számú főúton, amikor a 32-es kilométer szelvénynél – eddig tisztázatlan okból – a pótkocsi hátsó kereke levált a tengelyről és nekicsapódott egy Debrecen irányába tartó személygépkocsinak. A személygépkocsi vezetője ennek következtében elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti baloldalba és frontálisan ütközött egy kamionnal – ezt már a rendőrség közölte vasárnap délelőtt.

Az ütközés következtében egy 28 éves, egy 25 éves és egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, míg egy 28 éves férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRT. osztozik a DVSC-család gyászában és őszinte részvétét nyilvánítja az elhunytak hozzátartozóinak.

line_purple
Kapcsolódó cikk: