Szarvasi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 248 másodperc.

Megyei I. osztály 2020/2021. 14. forduló

Szarvasi FC – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-2 (1-0)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. május 22. (szombat) 17:00 óra

Helyszín: Erzsébet-ligeti sporttelep

Cím: 5540 Szarvas, Erzsébet-liget

Játékvezető: Lovas László

Asszisztensek: Csatári Tibor, Flinta Zoltán

Szarvas: Kasik Viktor, Zima Dániel, Polonszki Patrik, Furár Róbert Tibor, Bakró Géza Attila, Styecz Milán, Bány Bence, Kiri Máté, Deli Lajos Patrik, Sindel Roland, Bozsó László. Cserék: Rohony Márk Gábor, Mojzsis Martin, Klimaj Zoltán, Kiri Bence, Moleri Roberto Dominik, Varga István, Szikora Milán.

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Kasik Ákos, Sipaki Patrik Martin, Styecz Bence, Farkas János, Balog Zsolt, Ilyés Tamás, Bónus Marcell, Csicsely János, Zelik Csaba, Fazekas Lóránt. Cserék: Krnács Richárd, Bukor Zoltán Márk, Pap Szabolcs, Lászik Milán, Oláh Ákos, Szabó Zsombor, Varga Tamás Károly.

 Gólszerzők: Sindel Roland (13. perc), Varga Tamás Károly (88. perc), Pap Szabolcs (91. perc).

 Sárga lapok: Styecz Bence (61. perc), Deli Lajos Patrik (61. perc), Szabó Zsombor (81. perc), Sipaki Patrik Martin (81. perc), Varga Tamás Károly (89. perc).

Belépőjegy árak: felnőtt 500,- Ft / fő, diák-nyugdíjas 300,- Ft / fő.

Drámai végjátékban a Békéscsabáé lett a három pont a döntőnek is beillő rangadón.

A 88. percig a Szarvas vezetett Sindel Roland találatával, de a két csereember közül előbb Varga Tamás kiegyenlített, majd a hosszabbításban Pap Szabolcs a győztes gólt is megszerezte,  ezzel a lila-fehérek hatalmas lépést tettek az aranyérem felé. Két fordulóval a vége előtt a Békéscsaba II. előnye (52 pont) öt pontra nőtt a közvetlen rivális Szarvassal (47 pont) szemben, tehát matematikailag még nem végeztünk az első helyen. A jövő héten viszont szerdán Mezőhegyesen, majd szombaton Mezőkovácsházán lépnek pályára Brlázs István Gábor neveltjei, így az előzmények és a papírforma szerint talán nem bántunk meg senkit, ha a két utolsó mérkőzést kötelezőnek tituláljuk.

A bajnoki cím megszerzése azonban nem jár együtt automatikusan a harmadosztályú tagsággal, hiszen meg kell várni a résztvevők és az NB III-as bajnokságot vállaló együttesek számának függvényében megtartott sorsolást. Kis szerencsével elkerülhetjük az osztályozó mérkőzéseket – melyek egyébként oda-visszavágós rendszerben kerülnének lebonyolításra – és akkor jövőre már egy osztállyal feljebb szerepelhetnek a Lilák.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/305564854343508

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

YouTube Jegyzőkönyv Tabella

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!