Sajtó információk

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 167 másodperc.

Felhívjuk a média munkatársainak figyelmét, hogy a Békéscsaba 1912 Előre hazai labdarúgó mérkőzéseire szabályozott formában történik az akkreditáció.

Az akkreditációs kérelmeket az NB I-es mérkőzések kezdési időpontja előtt legkésőbb 24 órával a sajto(at)1912elore.hu címre kérjük elküldeni, a kérelmező sajtóorgánum nevének, az akkreditáltatni kívánt kolléga nevének, az általa végzett munka jellegének (írott vagy online sajtó, fotó, videó), gépkocsija rendszámának a feltüntetésével. Az akkreditációt a weboldalon található, erre a célra rendszeresített űrlap kitöltésével is indíthatják.

Kérjük, hogy az akkreditált személy sajtó igazolványának számát is tüntessék fel a levélben.

E-mail: sajto(at)1912elore.hu

A média munkatársai számára belépés a székház főbejáratán történik! A sajtó részére fenntartott helyek a fedett lelátó középső részén található, lépcsőkön megközelíthető stúdióban találhatók.

A Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. alkalmazottaival rögzítendő interjúk esetén a kapcsolatfelvétel a sajto(at)1912elore.hu e-mail címen lehetséges. A megszámozott fotós mellényeket és sajtós stage pass-okat a Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. székházának előterében vehetik át, fényképes igazolvány leadása után. A fotós kollégáktól kérjük az MLSZ rendszabályok betartását, mellyel kapcsolatban igény esetén felvilágosítást nyújtunk. Akkreditációra a helyszínen már nincs mód és lehetőség, így amennyiben ez előzetesen nem történt meg, úgy nem áll módunkban a mérkőzésre a belépést engedélyezni.

Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára, ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaságok írásbeli hozzájárulása szükséges.

A médiumok munkatársai az akkreditáció kérésével, a sajtóbelépő vagy a fotósmellény átvételével kijelentik, hogy a Békéscsaba 1912 Előre és a Magyar Labdarúgó Szövetség vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogadják, valamint a eleget tesznek a biztonsági személyzet kéréseinek.

A Békéscsaba 1912 Előre – az UEFA és az MLSZ vonatkozó szabályzataival összhangban – jogosult az egyes mérkőzésekre kiadott akkreditációk számát meghatározni.

Kapcsolódó dokumentum – MLSZ biztonsági szabályzat 28-31. oldal:
http://dokumentumtar.mlsz.hu/02_Szabalyzatok/02_Labdarugas_uzemeltetesi_szabalyzatok/01_Versenyeztetesi_szabalyzatok/BSZ/BSZ%20_2014_4_%2820141004%29.pdf

Türelmüket és megértésüket köszönjük! Szeretettel várjuk a sajtó tisztelt képviselőit a Békéscsaba 1912 Előre hazai mérkőzéseire!

line_purple

Akkreditáció

line_purple