Pénzügyőr SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

penzugyor_se_150

NB III. Közép csoport 2015/2016. 32. forduló

Pénzügyőr SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

0-0 (0-0)

Időpont: 2016. május 22. (vasárnap) 16:00 óra

Helyszín: Pénzügyőr SE Sporttelep

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 124-126.

Játékvezető: Kulcsár Katalin

Asszisztensek: Szabó Péter, Bertalan Dávid

Pénzügyőr: Hajdu Gergely, Horváth Krisztián, Buzás Viktor, Biró József, Varga-Sebestyén Benjámin, Szabó Balázs, Karvalics Bence, Rabatin Norbert, Luczek Dávid, Rabatin Szabolcs, Feil Máté. Cserék: Pápai Ádám, Tóth Zsombor, Hegybányai Bendegúz, Kondor Tamás, Meggyes Balázs, Tóth Dániel Zsolt, Sztrunga Zsolt.
Vezetőedző: Vatai Attila

Békéscsaba: Máthé Gábor, Vozár Dávid, Takács János Dávid, Lászik Milán, Zámbori Dániel, Tóth Dániel, Beszterczei Attila, Ruzsa Zoltán, Mácsai László, Kálmán Szilárd, Pilán Márkó. Cserék: Orovecz Ádám, Kun László Dávid, Konyecsni Zoltán, Baráth Bence, Ilyés Tamás.
Vezetőedző: Boér Gábor

Sárgalapok: Szabó Balázs (24. perc), Ruzsa Zoltán (43. perc), Vozár Dávid (77. perc), Máthé Gábor (89. perc), Biró József (90. perc).

Mindkét csapat a védekezést helyezte előtérbe, ennek megfelelően az első félidőben helyzet nem igazán alakult ki egyik kapu előtt sem, legfeljebb egy-egy pontrúgás jelentett olykor veszélyt.

20160522

Fotó: Szécsi József

 

Jó darabig szünet után is működött a némileg túlbiztosított taktika, a kettős hazai cserét követően azonban feltámadt a Pénzügyőr. Kapuja elé kényszerült a Békéscsaba, amely a védekezésből kontrákkal próbált építkezni. A támadásokra nem maradt kellő energiája a fiatal gárdának, a védőmunkát azonban jól látta el, s ennek értékes pont lett a jutalma a kulturált hazaiak ellen.

Vatai Attila: – Gratulálok mindkét csapat játékosainak, hiszen derekasan küzdöttek a hirtelen jött nagy melegben. Sok sikert a Békéscsabának!

Boér Gábor: – Nagyon küzdelmes mérkőzést játszottunk, egy jól felkészített ellenféllel. Ma bizonyították a srácok, hogy nincs olyan egy csapat életében, amikor a meghatározó emberek hiányára lehet fogni bármilyen kudarcot. Akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, most derekasan helytálltak. Úgy érzem, igazságos eredmény született, gratulálok a hazaiak szezonbeli szerepléséhez!

line_purple

Szombaton megkezdődnek az harmadosztályú bajnokság 32. fordulójának mérkőzései és a hétvégén két csoportban is kiderülhet a feljutók kiléte. A Közép csoportban a Kozármisleny csapata már korábban bebiztosította helyét a másodosztályra vonatkozólag, de most szerencsés esetben akár a SZEOL SC is pontot tehet a második hely kérdésére, hiszen amennyiben győzni tud és a harmadik helyen álló Budafok esetleg pont nélkül marad, akkor eldőlhet egy újabb NB 2-es tagság sorsa. Annál is inkább, mivel a szegediek 31. fordulóban elmaradt mérkőzésüket június 25-én pótolják a Bölcske ellen. A Keleti régióban élesebb a helyzet, bár adott esetben itt is előfordulhat bajnokavatás. A Szpari jelen pillanatban két ponttal előzi meg a második helyen álló Cegléd csapatát és mivel a 32. fordulóban a Pest megyeiek a kimaradók, így kettővel a vége előtt bebiztosíthatja feljutását a Nyíregyháza. Ehhez azonban le kell győzniük a Rákosmentét, a Cigádnak pedig három pontot kell szereznie a Cegléd otthonában. A Nyugati csoport első három helyezettje egymáshoz képest három ponton belül áll, így a Fradi II., a Mosonmagyaróvár és a Dorog is versenyben van az üdvösségért. Mindhárom együttes három meccset játszik még, így teljesen nyílt a küzdelem.

line_purple

Boér Gábor: – A hétvégén egy újabb nehéz állomáshoz érkezünk a bajnokságban, nem feltétlenül csak az ellenfél erejét tekintve, hanem saját csapatunk hiányosságait is figyelembe véve. Úgy gondoltam a hétvégén, hogy néhány sérültünk már felépülhet – de sajnos úgy néz ki a dolog, hogy további sérülések, sőt Tatár Eduard eltiltása is nehezíti a helyzetünket. Szalai Dániel és Viczián Ádám játékára sem számíthatok már, hiszen ők szabadságot kaptak – tekintettel arra, hogy számunkra igen kemény és sűrű volt a 2015/2016-os szezon. Ha csak az NB3-as keretet vesszük figyelembe, akkor éppen tizenegyen vagyunk a hétvégi összecsapásra. Valószínű, hogy a cserepadon kizárólag ifi korú játékosok fognak szerepelni. Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy csakis egyetlen célunk lehet: ponttal vagy pontokkal térjünk haza a fővárosból, hiszen a biztos bennmaradáshoz még két pontra van szükségünk. Jó lenne, ha ezt a kérdés a hétvégén rövidre tudnánk zárni és az utolsó két hazai mérkőzésen már felszabadult játékkal tudnánk előrukkolni. Az is nehezíti a dolgunkat, hogy egy nagyon felkészült csapattal találkozunk – hiszen jelen pillanatban negyedikek a bajnoki táblázaton. A békéscsabai mérkőzésen is megmutatták erejüket: az akkori meccsen az első félórában eldönthettük volna a pontok sorsát, de utána felmosták velünk a padlót és 4-0 arányban lesöpörtek minket. A Pénzügyőr a bajnokság jelenlegi szakaszában is kiválóan teljesít – nemcsak otthon, hanem idegenben is szépen gyűjtögetik a pontokat. Még egyszer hangsúlyozom, hogy bármilyen összeállításban és bármelyik mérkőzésen kizárólag a győzelemre szabad játszanunk és ez most sem lesz másképp. Az összeállításban valószínűleg nem tudok majd hibázni, hiszen pontosan annyi játékosom áll rendelkezésre, amennyi egy labdarúgó csapathoz kell.

line_purple

Jegyzőkönyv Tabella

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/1705493413032800/

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás