Négyen csatlakoztak első csapatunk keretéhez

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 188 másodperc.

A Békéscsaba 1912 Előre szinkronban céljainkkal négy olyan labdarúgót igazolt, akik reményeink szerint mindenféle téren illeszkednek a szakmai stáb és a klubvezetés elképzeléseibe. Új érkezőink egy ideje már a csapattal készültek, több felkészülési mérkőzésen is pályára léptek, így a szakmai stábot mindenféle téren sikerült meggyőzniük alkalmasságukról.

Támadó pozícióba érkezett a jobblábas, 187 centiméter magas, 26 éves Hulicsár Máté, akit a Monor SE együttesétől igazoltunk, ahol ősszel nyolc gólt szerzett. Máté korábban játszott az Újpest, valamint a Kecskemét csapataiban is, így otthonosan érzi magát a lila-fehér közegben.

Hulicsár Máté

Bal oldali védő pozícióba szerződtettük Óvári Balázst, aki Győrből érkezett csapatunkhoz. Balázs az elmúlt ősszel még az NB III. Észak-nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia együttesét erősítette, elszántsága és céltudatossága igazi értéke lehet klubunknak.

Óvári Balázs

Visszatért a békéscsabai középpályára a 24 éves, 180 centiméter magas, nagy munkabírású Pusztai András, aki 2014 és 2020 között már szerepelt Békéscsabán. András a Körösladány csapatától jött, ahol az elmúlt őszi szezon majdnem minden mérkőzésén kezdőként lépett pályára, valamint három gólt is szerzett.

Pusztai András

Szintén a középső szekciót erősíti a jövőben a 25 éves, 182 centiméter magas Tóth Máté is, aki Szombathelyről tette át székhelyét Békéscsabára. Máté jelentős NB-s tapasztalattal rendelkezik (40 NB I-es, valamint 34 NB II-es mérkőzés), valamint a korosztályos magyar válogatottakban 12 alkalommal szerepelt, így egészen biztosan csapatunk hasznos tagjává válik.

Tóth Máté

Új játékosainknak sok-sok lila-fehér sikert, sérülésmentes szezonokat kívánunk és köszöntünk Benneteket Békéscsabán! Mivel az átigazolási szezon még tart és a szakmai stáb szeretne további erősítéseket eszközölni, az anyagi források függvényében, egyáltalán nem elképzelhetetlen további érkező bejelentése az elkövetkezendő napokban.


További hír, hogy csatlakozott a Békéscsaba 1912 Előre első csapatának szakmai stábjához Babinyecz Balázs is, aki korábbi sérülései miatt már nem tudja profi szinten folytatni labdarúgó pályafutását, de amatőrként Gyulán továbbra is pályára léphet majd. Babi, szeretettel köszöntünk új szerepkörödben és sok sikert kívánunk!

Babinyecz Balázs


Máshol folytatja a jövőben Geiger Norbert Attila és Rédling Kevin is. További hír a csapat háza tájáról, hogy a szakmai stáb felé Máris Dominik és Váradi Ádám jelezte távozási szándékát, mivel felsőbb osztályban szeretnék pályafutásukat folytatni, így szerződésük felbontását kérték. Mindkét labdarúgó több NB II-es csapatnál járt már próbajátékon, megegyezés esetén klubunk nem gördít akadályt távozásuk elé. További sok sikert kívánunk pályafutásukhoz! Futó Zsombor játékára pedig tavasszal második csapatunk keretében tart igényt a szakmai stáb.

Hajrá Lilák!


Értékelj!

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Értékelések átlaga: / 5. Értékelések száma:

Még nincs értékelés.