Mezőhegyesi SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 179 másodperc.

Megyei I. osztály 2020/2021. 15. forduló

Mezőhegyesi SE – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-4 (0-3)

BELÉPÉS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZ AZT HELYETTESÍTŐ EESZT APPLIKÁCIÓVAL!

Időpont: 2021. május 26. (szerda) 17:00 óra

Helyszín: Mezőhegyes, Sportpálya

Játékvezető: Barta Tibor

Asszisztensek: Petrovszki Péter, Zsótér Róbert

Mezőhegyes: Varga Patrik, Papp Márton, Belák István, Varga Tamás, Zsilák Máté, Szabó Zsolt, Szlovák Norbert, Karancsi Norbert, Faragó Ádám, Isaszegi Bence, Lukács László. Cserék: Janesz Patrik, Czene Zoltán, Pálhidai Milán, Boros Balázs.
Vezetőedző: Ács Levente

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Sipaki Patrik Martin, Bukor Zoltán Márk, Oláh Ákos, Pap Szabolcs, Ilyés Tamás, Bónus Marcell, Lászik Milán, Fazekas Lóránt, Szabó Zsombor, Varga Tamás Károly. Cserék: Nagy Szabolcs, Trescsula Máté, Czvalinga Áron, Farkas Ádám, Farkas János, Csicsely János, Zelik Csaba.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Fazekas Lóránt (9. perc), Varga Tamás Károly (11. perc), Ilyés Tamás (39. perc), Papp Márton (46. perc), Farkas János (78. perc).

 Sárga lapok: Varga Tamás (60. perc), Lászik Milán (75. perc), Varga Tamás Károly (84. perc), Zelik Csaba (89. perc).

Ács Levente: – Remek hozzáállással küzdöttük végig a mérkőzést. Ennyi különbség van a két csapat között.

Brlázs István Gábor: – Gratulálok a játékosoknak! Ők tudják, mennyi munka van benne. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/547399539928933

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv Tabella

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!