Menj meccsre féláron!

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 130 másodperc.

50% kedvezményt biztosító kuponok a Nemzeti Sportban!

A Nemzeti Sport "Menj meccsre fél áron!" újabb akciójához a Békéscsaba 1912 Előre az elsők között csatlakozott, amely lehetőséget biztosít szurkolóinak, hogy 50 százalékos kedvezménnyel vásároljanak jegyet a 2017/2018-as őszi szezon utolsó két, hazai mérkőzésére.

Klubunk az akció keretében a november 19-én (vasárnap) 16:00 órától, megrendezésre kerülő Békéscsaba 1912 Előre – Dorogi FC, valamint a december 10-én (vasárnap) 15:00 órakor kezdődő Békéscsaba 1912 Előre – Szeged 2011 mérkőzésekre ad félárú kedvezményt.

A kuponok november 8-án és a december 6-án megjelenő Nemzeti Sportban találhatók majd meg. Egy kuponnal egy darab kedvezményes jegy vásárolható a két meccs közül valamelyik, vagy mindkettő mérkőzésre. A kedvezmény kizárólag az újságból kivágott kupon(ok) átadásával vehetők igénybe a Kórház utcai Stadion jegypénztáraiban, és az Előre Székház Ügyfélszolgálati irodájában. A kedvezmény az elővételes és helyszínen megvásárolt jegyekre egyaránt vonatkozik. Online módon történő jegyvásárlás esetén a kedvezmény technikailag NEM érvényesíthető. Az akciós árú belépők kizárólag a rendelkezésre álló tikettek darabszámáig vásárolhatók, teltház esetén további jegyeket már nem áll módunkban kiadni.

A Békéscsaba 1912 Előre a változtatás jogát fenntartja.

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!