Kedvezményes jegyárak

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 119 másodperc.

Ahogy arról már korábban tájékoztattuk szimpatizánsainkat, hogy a 2017/2018-as őszi szezon utolsó két, hazai mérkőzésére a Nemzeti Sport november 8-án megjelent, és a december 6-án megjelenő számában található kedvezményes kupon felmutatásával FÉLÁRON válthatják meg belépőjüket.

Tekintettel arra, hogy szurkolóink és az érdeklődők visszajelzése alapján, az akciós kupont tartalmazó számot már a megjelenés napján is korlátozott számban, vagy egyáltalán nem lehetett beszerezni Békéscsabán és környékén, ezért a Békéscsaba 1912 Előre vezetőségének döntése értelmében MINDEN érdeklődőnek biztosítjuk a félárú belépőjegy vásárlási lehetőséget.

Ennek értelmében akár elővételben, akár online módon, akár a helyszínen a mérkőzések előtt, kuponnal, vagy kupon nélkül is igénybe lehet venni a kedvezményt! Tehát a 2017. november 19-én (vasárnap) 16:00 órától megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Dorogi FC, és a 2017. december 10-én (vasárnap) 15:00 órakor kezdődő Békéscsaba 1912 Előre – Szeged 2011 bajnoki labdarúgó mérkőzésekre mindenki FÉLÁRON vásárolhatja meg a jegyeket! A felnőtt jegyek 1.000,- helyett 500,-, míg a diák/nyugdíjas tikettek 500,- helyett 250,- forintba kerülnek. A jegyárak egységesek, tehát elővételben, online és a helyszínen is egyforma áron válthatók meg.

Akinek viszont időben sikerült beszereznie a kupont tartalmazó Nemzeti Sportot, mindenképp érdemes lesz azt felhasználnia, hiszen a kuponnal belépőjegyet vásárló vendégeink sorsoláson vehetnek részt. Ennek módja, hogy a kupon hátuljára írja fel nevét, telefonszámát, és a dobja be a hazai pénztáraknál kihelyezett urnába. A szerencsés nyertes egy csapatunk tagjai által aláírt ZÁSZLÓT kap ajándékba. Sorsolás: 2017. december 11-én (hétfő).

Töltsük meg ismét a Kórház utcai lelátókat, és szurkoljunk együtt csapatunknak!

Kapcsolódó hivatkozás:
http://1912elore.hu/site/menj-meccsre-felaron/