Kecskeméti TE – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 201 másodperc.

Felkészülési mérkőzés

Kecskeméti TE – Békéscsaba 1912 Előre

1-2 (0-0)

Időpont: 2020. július 18. (szombat) 11:00 óra

Helyszín: Széktói Stadion

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay Géza krt.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Kecskeméti TE: Lékai Soma, Grünwald Attila, Kis Balázs, Károly Bálint, Puskás Gábor, Tóth Dániel, Ludasi Martin, Pratsler Benjámin, Asztalos Dávid, Hodgyai László, Gál Szabolcs. Cserék: Berta Csaba, Szalai Gábor, Urbán Pál, Gyarmati Ferenc, Daróczi Dominik, Vágó Levente, Hatvani Dániel, Faragó Bence, Bodor Zoltán, Szalai József, Popgeorgiev Pantelis, Dos Reis Teixeira Edmilson.
Vezetőedző: Gombos Zsolt

Békéscsaba: Ribánszki László, Szalai Dániel, Nagy Sándor, Bora György, Mészáros Márk, Kitl Miklós, Hodonicki Márk, Kovács Ádám Tibor, Szabó Péter, Gárnicz Patrik, Oláh László Dávid. Cserék: Uram János, Babinyecz Balázs, Nikola Pantovic, Paudits Patrik, Lászik Milán, Lukács Raymond, Király Patrik.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

 Gólszerzők: Kis Balázs (64. perc), Nicola Pantovic (65. perc), Lászik Milán (83. perc).

4. perc. Károly szabadrúgása után az előrehúzódó Kis Balázs szerzett vezetést a hazaiaknak, 1–0.

65. perc: nagyot hibázott a hazai védelem, a labda Pantovichoz került, aki az üres kapuba gurított, 1–1.

84. perc: Lukács indításával az előrehúzódó Lászik lépett ki a lesre játszó hazaiak közül, és a kimozduló Lékai lába között a kapuba lőtte a labdát, 1–2.

Gyászszünettel kezdődött a találkozó, Hájer Sándorra, a kecskeméti labdarúgás egykori kiválóságára, a 61 éves korában elhunyt labdarúgóra és későbbi edzőre emlékeztek, aki többek között játszott a KSC és KTE csapatában is.

A lila-fehéreknél sérülés miatt hiányzott Bidzilya, Hursán, Pilán, Farkas, és Máris. Az NB III-as hazaiaknál két volt békéscsabai, Károly Bálint és Tóth Dániel lépett pályára a kezdőcsapatban. A szombati mérkőzésen bátran kezdett a Békéscsaba, letámadta ellenfelét. A 11. percben Szalai Dániel fejese súrolta a kapufát. Három perccel később Károly Bálint szabadrúgását védte bravúrral Ribánszki kapus. A folytatásban kiegyenlítetté vált a játék. A 19. percben Gránicz a kapufát találta el. Ezt követően is mezőnyfölényben volt a Békéscsaba. A 28. percben Szabó Péter lövése után Lékai ütötte a labdát a kapufára. A 36. percben Pratsler beadása után  Hodgyai fejelt közelről fölé. A 43. percben Tóth Dániel fejesét Bora mentette.

Fordulás után mindkét oldalon a cserék is lehetőséget kaptak, jobbára mezőnyjáték folyt a pályán. A 60. percben Uram, Babinyecz, Lászik és Király állt be a vendégeknél. A hazaiak szereztek vezetést a félidő közepén, amire egy védelmi hiba után gyorsan válaszolt a Békéscsaba. Az utolsó húsz percben többet birtokolta a labdát az Előre és többször is veszélyes akciókat vezetett. A 77. percben egy baloldali beadás után Lukács fejelt közelről a kapu mellé. A 84. percben a csereként pályára lépő belső védő, Lászik Milán góljával megszerezte a győzelmét a Békéscsaba.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/338348073837504/