Jó volt szombaton csabainak lenni

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 189 másodperc.

Lila-fehér egyen-tréningbe öltözött srácok, szüleik, drukkerek és érdeklődők lepték el a Pancho Arénát 2016. április 16-án (szombaton), amikor első csapatunk Felcsúton vendégszerepelt és aratott nagyon fontos győzelmet.

Jó volt újra látni és érezni azt az összetartozást idegenben is, ami minden igazi csabai szívét melegséggel tölti el. Különbusszal érkezett az utánpótlás, akik a mérkőzés előtt komplett családi programon vehettek részt: kalandpark, stadionlátogatás és ebéd is szerepelt a repertoárban. A buszos utazás költségeit első csapatunk játékosai vállalták magukra. A mérkőzés huszadik perce körül pedig elfoglalták helyeiket a Budapestről érkező U14-es és U15-ös csapatunk tagjai is, akik a Honvéd elleni mérkőzésükről hazafelé, útba ejtették az első osztályú bajnokit. Addigra a hangulat már igen emelkedett volt és a kicsik, valamint a vendég szektorba érkező drukkerek és vendégek fergeteges szurkolással, kilencven percen keresztül biztatták a Lilákat!

Vezetőedzőnk, a szakmai stáb és a csapat minden tagja egyaránt hálás köszönetüket fejezik ki irányukba! Bízunk benne, hogy 2016. április 19-én (kedden) este 20:00 órától ismét megmozdul a város, a megye és együtt, kéz a kézben tudjuk majd egy újabb nagyon fontos győzelemre segíteni a srácokat!

A holnapi Vasas FC elleni mérkőzésre több egyesület, iskola és egyéb szervezet is bejelentkezett, amelyek tömegesen érkeznek majd a mérkőzésre. Előre is köszönjük a Berényi Gyermek FC, a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium támogatását és segítségét! Külön köszönet illeti a Puskás Akadémia stábját, akik lehetővé tették utánpótlás korú játékosaink programjának megvalósulását!

Itt az idő, amikor újra megmutathatjuk országnak-világnak, hogy a békéscsabai foci él és képes arra, hogy a legjobbak között is megállja helyét! Ezúttal nem lehet kifogásokat keresni, mert a mérkőzésre mindenki időben, ingyenesen bejuthat és itt a lehetőség arra, hogy a bennmaradásért vívott küzdelemben teljes mellszélességgel kiálljunk csapatunk mellett!

Várunk Mindenkit – aki csabai – kedden este a Kórház utcai Stadionba, mert Együtt Erősebbek Vagyunk!