Információk: Tatabányai SC – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 117 másodperc.

Időpont: 2018. október 31. (szerda) 17:00 óra

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion

Cím: 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 13.

Belépőjegyek, megközelítés

A belépőjegyek egységesen 500,- forint / fő áron a helyszínen válthatók. Elővételes vásárlásra nincs lehetőség. A pénztárak 16:00 órakor nyitnak.

A vendég drukkerek az Olimpikon utca felől közelíthetik meg a stadiont és az úgynevezett “nagy” parkolóban állíthatják le gépjárműveiket. A belépés is ebből az irányból lehetséges.

A VIP vendégek parkolója a stadion túloldalán található, melyet közvetlenül a Szent Borbála útról, a Sport Hotel és Étterem mellett lefordulva érhetnek el. A stadion megközelíthető Tatabánya Óváros, illetve az M1-es autópálya felől is.

Térkép

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!