Információk: Békéscsaba 1912 Előre – Vasas FC

plakat_elore_vasas_20160419_uj_webline_purple

Belépőjegy információk:

A mérkőzés megtekintése minden érdeklődő részére díjmentes. A beléptető rendszer alkalmazása miatt technikai, helyre szóló, nulla forint értékű belépő váltása szükséges részükre.

A mérkőzésre érvényes belépők megválthatók elővételben, munkanapokon 08:00-16:00 óra között, Békéscsabán az Előre Székház I. emeletén található Ügyfélszolgálati Irodában. Békéscsabán kívül a Ticket Express jegyirodákban. A mérkőzésre való belépéshez szükséges igazolás személyes beszerzéséhez nem kötelező a klubkártya – elegendő a személyazonosításra alkalmas, fényképes igazolvány.

A mérkőzés napján is lesz jegykiadás. A hazai pénztárakat 08:00 órakor nyitjuk, a vendég kasszák 18:00 órától várják az érdeklődőket.

Jegyeket válthatnak online módon is a következő elérhetőség alatt:
http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57001133/Bekescsaba-1912-Elore—Vasas-FC

A mérkőzés napján a klubkártya ügyintézés (új kártya kiváltás, -tiltás, -pótlás, stb.) szünetel, kérjük vegyék ezt figyelembe! Megértésüket köszönjük!

line_purple

Mindenképp javasoljuk, hogy időben és előre váltsák meg jegyüket, hogy a legjobb helyekről tekinthessék meg a találkozót. Hazai szurkolóink a bérletekkel nem lefoglalt helyek bármelyikére vásárolhatnak jegyeket, az A-, B-, C-, C1-, Tribün és Fedett lelátó szektorokba.

A mérkőzés normál biztonsági besorolást kapott, így kiemelt rendőri jelenlét és útlezárások sem várhatók. Hazai drukkereink – a megszokott módon – kizárólag az Előre Székház felőli, 4. számú kapun léphetnek be. Vendég szurkolók a Munkácsy Hotel bejáratával, ferdén szemben található vendég parkolóban állíthatják le gépjárműveiket, belépés pedig a számukra fenntartott 1-es számú kapun keresztül lehetséges. VIP vendégeink gyalogosan a Székház főbejáratán, gépkocsival pedig az 5-ös számú kapun érkezhetnek a helyszínre.

line_purple

Vendég szurkolók a D- és E-szektorokba válthatnak jegyeket – összesen 474 darabot. A D-szektort csak abban az esetben nyitjuk meg, amennyiben az érkező drukkerek száma ezt megköveteli.

A vendég szurkolók érkezése a Gőzmalom tér-Kórház utca útvonalon történhet, egészen a számukra kijelölt Munkácsy Hotellel ferdén szemben található (1-es számú kapunál) füves parkolóig. Az újpesti drukkerek őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve léphetnek be a mérkőzésre.

A stadionhoz érkezés optimális útvonala Budapest felől: Szarvasi út – (jobbra) Baross utca – (balra) Széchenyi utca – (balra) Gőzmalom tér – (jobbra) Kórház utca.

Várjuk Önöket, szurkoljunk együtt – hiszen Együtt erősebbek vagyunk!

line_purple

Stadion információk:
http://1912elore.hu/site/stadion-adatok/

Pályarendszabályok:
http://1912elore.hu/site/palyarendszabalyok/

Sajtó akkreditáció:
http://1912elore.hu/site/sajto/

line_purple