Információk: Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Békéscsaba 1912 Előre

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 144 másodperc.

Időpont: 2018. március 14. (szerda) 17:00 óra

Helyszín: Balmazújvárosi Városi Stadion

Cím: 4060 Balmazújváros, Sporttér út 5-7.

Belépőjegyek:

A vendég drukkerek a “C” szektorba tudnak jegyet váltani. A felnőtt belépők 500,- forintba, a diák-nyugdíjas tikettek 250 forintba kerülnek. A 6 éves kor alatti gyermekek részére a mérkőzés megtekintése ingyenes. Online módon kizárólag klubkártyákkal lehetséges a vásárlás. A stadion pénztáraiban az elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Ha elővételben más részére kívánnak jegyet vásárolni, akkor kérjük hozzák magukkal az illető valamelyik hivatalos fényképes igazolványát, vagy egy jó minőségű, jól olvasható fénymásolatot az igazolvány mindkét oldaláról. Az elővételes jegyvásárlásnál a pénztárosok az telefonokkal lefényképezett igazolványokat is elfogadják. Mérkőzésnapon már csak az eredeti iratokat fogadják el. A mérkőzésre a helyszínen 2018. március 13-án (kedd) 16:00-18:00 óra között lehet elővételben jegyet vásárolni. A mérkőzés napján 2018. március 14-én (szerda) 16:00 órakor nyit a C-szektor pénztára. A vendégszektor befogadóképessége 306 fő, ami azt jelenti, hogy ennél több vendég drukkert nem tud a vendéglátó klub beengedni.

Figyelem! Az elővételes (Ticket Express jegyirodák) és online módon történő jegyvásárlás lehetősége 2018. március 12-én (hétfő) indul.

http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002159/Balmaz-Kamilla-Gyogyfurdo—Bekescsaba-1912-Elore

Forgalomkorlátozás:

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Békéscsaba 1912 Előre Magyar Kupa labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében ideiglenes forgalomkorlátozást rendeltek el 2018. március 14-én (szerdán) Balmazújváros városában az alábbi helyeken és módokon: 16.00 órától előreláthatólag 19.00 óráig a Semsey Andor utca Sport tér közötti útszakaszon, a Kastélykert utca felől, valamint a Sporttér utca teljes szakaszán a Debreceni utca irányában, a Semsey Andor utca felől egyirányú forgalmi rend kerül kialakításra. A fenti időpontban a Debreceni utcáról, a Sport tér felé behajtani tilos.

Szektorok:

Megközelíthetőség:

Térkép:

Stadion:

balmazujvaros_stadion

Kapcsolódó hivatkozások:
https://balmazfoci.hu/stadion/
https://balmazfoci.hu/jegyek/