Fehér Zsolt kölcsönbe kerül

A Lilák 15-ös számú mezét viselő, 31 esztendős védője, Fehér Zsolt a BFC Siófok csapatához kerül kölcsönbe.

Az átigazolási szezon augusztus 31-én véget ér, így a Békéscsaba 1912 Előre 2017/2018-as kerete is teljes mértékben véglegesítésre került a napokban. Mivel Fehér Zsolt az utóbbi néhány mérkőzésen nem jutott megfelelő mennyiségű játékperchez, így játékosunk és a klubvezetés is azon a véleményen volt, hogy mindkét fél részére az lehet a legoptimálisabb megoldás annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű játékhoz juthasson, ha kölcsönbe kerül. A közös szándék találkozott a siófokiak megkeresésével, így született megegyezés a két csapat között, hiszen szeretnénk ha labdarúgónk biztos játéklehetőséghez jutna. A kontraktus tartalmaz egy olyan opciót, hogy adott esetben 2017. decemberében a Békéscsaba hazarendelheti focistánkat.

Zsolti a 2015-ös év elején került a Békéscsabához és azóta a védelmünk nélkülözhetetlen része, valamint az első osztályban harcoló keret tagja is volt. Játékosunk a 2016/2017-es szezonban 1.218 percet játszott és 15 alkalommal kezdőként lépett pályára. Zsolt számára nem ismeretlen a Siófok csapata, hiszen több, mint két évvel ezelőtt éppen onnan érkezett Békéscsabára.

Fehér Zsolt: – Sokat gondolkoztunk a dolgon, de mindent figyelembe véve ez tűnt a leglogikusabb megoldásnak. Lehet, hogy pár hónap múlva újra békéscsabai színekben lépek pályára, de most az a legfontosabb, hogy újra játszani tudjak és formába lendüljek – ezzel talán a csapatnak is csak jót teszek. A családom pár hét múlva utánam jön Siófokra, míg sikerül mindent elrendezni, de sokat leszek majd ezután is Békéscsabán, hiszen feleségem szülei csabaiak. A foci már csak ilyen…

Köszönjük szépen a Békéscsabán töltött időt és az együtt megélt győzelmeket, sok sikert, sérülésmentes szezont kívánunk és ha úgy alakulnak a dolgok, szeretettel várunk vissza!

A Békéscsaba 1912 Előre ezzel lezárta az igazolási szezont, több igazolás, játékosmozgás nem várható.