Évzárás

Bár játékosaink előtt még három levezető tréning áll, és valójában csak szerdán fejezik be a munkát, ettől függetlenül 2017. december 10-én (vasárnap) már több ünnepélyes eseményre is sor került.

A győztes szezonfinálé szünetében Kozma János búcsúztatta a kezdőkörben Oláh László masszőrünket, aki közel húsz éven át szolgálta a lila-fehér klubot. Laci bácsinak további jó egészséget kívánunk, és természetesen a továbbiakban is szeretettel látjuk az Előre bármelyik mérkőzésén is!

A meccs előtt hangosbemondón keresztül hívtuk fel vendégeink figyelmét, hogy a Stormcorner szurkolói csoport december 27-én ünnepli húszéves fennállását, melyet drukkereink a meccs után – miután mindenki elhagyta a stadiont és a játékteret – saját szektorukba vonulva, látványos és hatalmas drapéria felvonásával, valamint némi pirotechnika bevetésével tettek emlékezetessé. Némi meglepetéssel mi is készültünk számukra, de ez sajnos a LED-fal meghibásodása miatt nem tudott megvalósulni.

Szintén a vasárnap délutáni derbi után 18:00 órától került sor az Előre-család őszi szezont lezáró vacsorájára, a stadion szomszédságában elhelyezkedő Munkácsy Hotelben. A rendezvény elején vezetőink kértek szót: elsőként Kozma János, az igazgatóság elnöke méltatta a csapat őszi teljesítményét, és megköszönte az emlékezetes pillanatokat. A folytatásban, vezetőedzőnk Boér Gábor fejezte ki örömét, valamint tulajdonosaink maximális támogatását, segítségét és elkötelezettségét emelte ki. Ígéretet tett a hasonló folytatásra, és arra is hogy még keményebb, kitartóbb munkára van szükség a jövőben is, hogy kitűzött céljainkat elérhessük. Többségi tulajdonosunk Barkász Sándor, poénoktól egyáltalán nem mentes felszólalásában megköszönte a szakmai stáb, dolgozóink és labdarúgóink munkáját, kellemes ünnepeket kívánt és némi tanmesével fűszerezve további kitartásra, példamutatásra, visszafogottságra hívta fel mindenki figyelmét.

A hagyományos közönségszavazás eredményhirdetésével folytatódott az est hivatalos része, melynek győztese ezúttal Mészáros Márk, a Lilák 8-as számú mezét viselő védője lett. A rekord mennyiségű 1.863 szavazatból Márk 552 darabot tudhatott magáénak, így tulajdonosunktól vehette át a teljesítményért járó emléklapot. A Békéscsaba 1912 Előre és egyben az NB II-es mezőny őszi szezonjának abszolút gólkirálya Birtalan Botond lett, akinek Kozma János nyújtotta át az örök emlékként szolgáló díjat. Boti 12 bajnoki és 1 Magyar Kupa találattal járult hozzá együttesünk sikereihez. A legjobb fiatal játékosnak járó különdíjat a szakmai stáb döntése alapján, Szatmári István kapta. Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményekhez!

Az ünnepélyes pillanatok zárásaként Birtalan Botond kért szót, megköszönte tulajdonosaink, vezetőink támogatását, munkáját, majd Viczián Ádám csapatkapitánnyal együtt ajándékokkal kedveskedett az asztalfőn helyet foglalóknak!

Az estét a vacsora elfogyasztása után, kötetlen beszélgetés, vicces beszólások, jókedv és felszabadultság jellemezte. A teljes keret legközelebb 2018. január 11-én találkozik újra. Mindenkinek jó pihenést és kikapcsolódást kívánunk!

Futball Pápa- Foci tippek profiktól - Sportfogadás