Együttműködés

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 126 másodperc.

Békés Megye sportéletének támogatása céljából, együttműködési megállapodást kötött a nemzeti bajnokságok első és másodosztályában szereplő csapatsport egyesületeivel a 104 Rádió 1.

 

A hazai mérkőzések teljes körű bereklámozásával, az eredmények folyamatos ismertetésével és a csapatok életébe betekintést nyújtó hétközi és hétvégi interjúk révén, az alábbi egyesületeket segítik a jövőben: Békéscsabai Röplabda Sportegyesület, Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesület, Békéscsaba 1912 Előre, Békéscsabai Vízilabda Klub, Békési Férfi Kézilabda Club, Békési SZSK, Orosházi Női Kézilabda Club, Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület.

A 104.0 Rádió 1 társadalmi szerepvállalásai keretében három fő területre fókuszál: a sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatos kezdeményezésekre, a kultúrára, illetve a következő generáció értékteremtő megmozdulásaira.

Mindez többet jelent az anyagi hozzájárulásnál. Kizárólag olyan kezdeményezések mellé áll a rádió, amelyek céljaival, elveivel is azonosulni tud.

A sportcsapatokkal közösen azt a célt tűzte ki a 104 Rádió 1, hogy ne csak a hazai bajnoki mérkőzések pontos időpontja és helyszíne jusson el minden emberhez Békés Megyében, hanem a mérkőzések eredményei, a bajnokságok állása és a csapatok életében zajló események, érdekességek. A közös cél így innentől közös munkát is eredményez.

Bízunk benne, hogy a jövőben még többen kilátogatnak a csapatok hazai mérkőzéseire, valamint a hír és magazin műsoroknak köszönhetően a lehető legszéleskörűbb tájékoztatás is elérhetővé válik a Békés Megyében élők számára.

Az együttműködés értelmében a 104 Rádió 1 arculati elemei a jövőben hangsúlyosan megjelennek majd a Békéscsaba 1912 Előre kiadványain, felületein, a Kórház utcai Stadionban és a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián.

Kapcsolódó hivatkozás:

http://www.radio1.hu