Egyéni edzésprogrammal készülünk

A bajnoki kényszerszünetben úgy kell formában tartaniuk magukat labdarúgóinknak, hogy nincsenek közös edzések.

A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében határozatlan időre felfüggesztették az összes hazai labdarúgó-sorozatot, így az NB II-őt is – az edzések is szünetelnek klubunknál, a játékosok pedig egyénileg tesznek meg mindent saját maguk formában tartásáért.

Mindenkinek arra kell készülnie, ha folytatódik a szezon, a lehető legjobb állapotban és formában tudjuk azt befejezni. Ennek érdekében mindent megtesz a szakmai stáb és a játékosok is. Ugyanez a helyzet az utánpótlásban, amelyet az is komplikáltabbá tesz, hogy a tanintézményeket is bezárták – így iskolás korú játékosainknak az egyéni edzésprogram mellett, még tanulmányi kötelezettségüknek is eleget kell tenniük az otthoni körülmények között. Az erőnléti formában tartás igencsak komplikált jelenleg, ezen kívül mentálisan sem könnyű a helyzet.

Készítette: Békéscsabai Médiacentrum Kft.

A Békéscsaba 1912 Előre számára is az emberi élet, az emberi egészség megőrzése a legfontosabb, ezért a kormány intézkedéseivel összhangban a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatban rendkívüli intézkedéseket vezetett be, amelyek érintik a klub összes sportolóját, sport-szakemberét és a Békéscsaba 1912 Előre, valamint a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia területén dolgozó valamennyi munkatársat.

Az Előre-család a bajban is összetart, vigyázunk egymásra, segítünk egymásnak. A klub vezetése mellett a közelmúlt és a múlt legendái is felhívják mindenki figyelmét arra, vigyázzunk egymásra, de kiemelten az idős korosztályra, akik a legveszélyeztetettebbek a jelenlegi helyzetben. Aki teheti, maradjon otthon!

Mivel az eredetileg idén nyárra tervezett Európa-bajnokságot elhalasztották, júniusban is rendezhetnének bajnoki meccseket, így mindenki abban bízik, hogy be lehet majd fejezni a bajnokságot.