Csabacsűdi GYLSE – Békéscsaba 1912 Előre II.

Megyei I. osztály 2020/2021. 12. forduló

Csabacsűdi GYLSE – Békéscsaba 1912 Előre II.

1-5 (1-2)

Időpont: 2021. május 12. (szerda) 17:00 óra

Helyszín: Csabacsűd, Focipálya

Cím: 5551 Csabacsűd, Sallai Imre utca

Játékvezető: Barta Tibor

Asszisztensek: Nagy Gábor, Nemczov Márk

Csabacsűd: Pecznik Péter, Viszkok Csaba, Rafaj Roland, Magyar Martin Pál, Kasik Márk, Tasi Norbert Sándor, Kiss Gábor, Jelen Szebasztián Szilveszter, Gombár Erik, Petrovics Zsolt, Endrefalvi Erik. Cserék: Styecz Dániel Pál, Varga Tamás, Gerhát Krisztián Zsolt, Körösfalvi Kristóf, Hudák Péter, Király András, Gyurik Dániel Róbert.
Vezetőedző: Kondacs János

Békéscsaba: Czinanó Antal Áron, Sipaki Patrik Martin, Pilán Márkó, Nyéki Boldizsár, Varga Tamás Károly, Farkas János, Balog Zsolt, Ilyés Tamás, Répási Balázs, Zelik Csaba, Lászik Milán. Cserék: Nagy Szabolcs, Czvalinga Áron, Bukor Zoltán Márk, Pap Szabolcs, Bónus Marcell, Csicsely János, Oláh Ákos.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

 Gólszerzők: Farkas János (19. perc), Rafaj Roland (34. perc), Ilyés Tamás (45. és 79. perc), Pilán Márkó (47. és 63. perc).

 Sárga lapok: Rafaj Roland (23. perc), Kasik Márk (38. perc), Pecznik Péter (85. perc).

Belépőjegy ár: 500,- Ft / fő

A pénztár 16:00 órakor nyit.

Belépés 18 éven felülieknek kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges! A védettségi igazolvány valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes.

A 18 éven aluliak védettségi igazolvány nélkül is beléphetnek olyan felnőtt kíséretével, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Figyelem! A vonatkozó rendelet értelmében kizárólag a védettségi igazolvány (plasztik kártya) fogadható el, az oltási igazolás és/vagy bármilyen más dokumentum NEM!

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/5372366942835727

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv Tabella

Figyelem! Felhívjuk figyelmüket, hogy az idegenbeli mérkőzések megtekintése és az elutazás előtt minden esetben szíveskedjenek figyelmesen elolvasni a mérkőzésekkel kapcsolatos információkat, melyeket egyedülálló módon rendszeresen és azonnal frissítünk, miután hivatalos formában megkaptuk a belépőjegyekkel és beléptetéssel kapcsolatos tájékoztatást. A szükséges tudnivalókat időben megosztjuk összes online felületünkön, így a Békéscsaba 1912 Előre NEM tud felelősséget vállalni abban az esetben, ha valaki az információk hiányára hivatkozva, bármilyen okból nem tud az adott mérkőzésre bejutni! Előfordulhat, hogy adott esetben a vendéglátó klub nem ad minden részletre kiterjedő tájékoztatást, így mindenképp javasoljuk, hogy keressék fel az ellenfél csapatának felületeit is és tájékozódjanak a bejutás feltételeiről. A Békéscsaba 1912 Előre minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy vendégei, szurkolói és az érdeklődők időben, megfelelő felvilágosítást kapjanak, de önhibánkon kívül a helyszíni rendezési feltételekért NEM tudunk felelősséget vállalni. Megértésüket és türelmüket köszönjük!