Biztonságtechnikai ellenőrzés

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 109 másodperc.

Kedden reggel 09:00 órától – a korábban már előre kijelölt időpontban – került lebonyolításra a szokásosnak nevezhető, szezon előtti biztonságtechnikai ellenőrzés, pályabejárás a békéscsabai Kórház utcai Stadionban.

Az MLSZ, a Rendőrség, a Katasztrófavédelem, a Vagyonkezelő ZRt. és a Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. munkatársai köszöntötték egymást és gyors egyeztetés, valamint a korábbi megbeszélések eredményeinek felelevenítése után, elvégezték a szükséges vizsgálatokat. Alapvetően csak néhány, újabb gyorsan kezelhető feladat megoldása szükséges, így a bejárás sikerrel zárult. Nincs tehát akadálya a további első osztályú mérkőzéseknek. A jegyzőkönyvek és szükséges dokumentációk aláírása után a felek megállapodtak, hogy a szezon kezdete előtt még egy gyors ellenőrzést tartanak, hogy minden még folyamatban lévő és új módosítás megvalósulását megtekintsék és amennyiben szükséges korrigálják. Hangsúlyozták, hogy közös érdek a mérkőzések zökkenőmentes lebonyolítása és biztosították egymást a hatékony és gyors együttműködésről.

Köszönjük szépen a hatóságok gyors, eredményes munkáját, segítségét és konstruktív hozzáállását!

line_purple

A tavaszi szezon Ferencvárosi TC elleni nyitó mérkőzésről – elöljáróban – már érdemes tudni a következő dolgokat. A találkozó kiemelt biztonsági kockázatú besorolást kapott, ezért egy normál meccshez képest sokkal szigorúbb feltételeket szükséges teljesíteni. A mérkőzésen nagy számú rendező és rendőri erő is felvonul, valamint mobil biztonsági kamera-rendszer is telepítésre kerül. A beléptetés a korábban már megszokott rendszer szerint történik.

Mivel a mérkőzés pontos kezdési időpontja továbbra sem ismeretes, így a belépőjegy árusítás egyelőre nem indítható. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Ami már biztos: az FTC elleni, hazai mérkőzésre aznap már nem értékesíthetünk sem bérletet, sem belépőt és klubkártyát sem adhatunk ki. Tehát a mérkőzés előtt a stadionnál már nem lesz jegyértékesítés!