Belépőjegy információk

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 174 másodperc.

A megszokott módon folytatódik a belépőjegy értékesítés – az alábbiakban azonban néhány újdonságra is felhívjuk kedves vendégeink figyelmét.

Elővételben, személyesen – minden munkanapon, 08:00 és 16:00 óra között megválthatják belépőjüket Ügyfélszolgálati Irodánkban, az Előre Székház első emeletén. Figyelem: 2015. október 23. (péntek) ünnepnap, így aznap a jegyértékesítés szünetel. 2015. október 24-én (szombaton) reggel 08:00 órakor nyitjuk a pénztárakat, ahol természetesen ezen a napon megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Paksi FC bajnokira is megvásárolhatják a belépésre jogosító okiratokat.

20151019

Nagy az érdeklődés a Magyarország – Norvégia válogatott mérkőzés iránt, melyre 2015. október 19-től (hétfő) szintén vehetnek személyesen is jegyeket. A jövő hét szerdán, 2015. október 28-án ütemezett Békéscsaba 1912 Előre – MTK-Budapest, Magyar Kupa 2015/2016. 4. forduló 1. mérkőzésére is előre megválthatják a belépőket 2015. október 20-tól (kedd). Figyelem: a Magyar Kupa mérkőzésre kizárólag a kombinált, VIP, tisztelet és technikai bérletek érvényesek. A bajnoki fordulókra váltott bérletekkel nem lehetséges a belépés.

Újdonság, hogy a Paksi FC elleni bajnoki mérkőzésre 250,- forint értékű italkuponnal kedveskedünk minden olyan látogatónknak, aki érvényes Csabai Kolbászfesztivál bérlettel vagy a szombati napra érvényes Fesztivál belépővel rendelkezik. A kuponok átvétele, a mérkőzésre való belépés után, a Fesztivál karszalagok bemutatásával lehetségesek. Egy vendég – akár mérkőzés belépőjeggyel, akár bérlettel érkezett, csak egy italkupont válthat be a stadionban üzemelő bármelyik büfében. A kuponokat nem szükséges ezen a mérkőzésen felhasználni, bármelyik hazai meccsre érvényesek maradnak. Egészségükre!

Október 26-án (hétfőn) megkezdődik az OTP Bank NB I Liga 14. fordulójától érvényes kedvezményes bérletek árusítása is. A kedvezményes árakat nemsokára közzé tesszük. Bérletek kizárólag az A-, B-, C- és C1 hazai szektorok szabadon maradt helyeire válthatók és természetesen Előre Klubkártya szükséges hozzá.

A belépőjegyek árai változatlanok a bajnokság további részében és a Magyar Kupa esetleges további hazai mérkőzéseire is.

Felnőtt belépőjegy ára – elővételes vagy online vásárlás esetén: 1.400,- Ft,
Diák/nyugdíjas belépőjegy ára – elővételes vagy online vásárlás esetén: 700,- Ft.

Felnőtt belépőjegy ára a mérkőzés napján: 1.500,- Ft,
Diák/nyugdíjas belépőjegy ára a mérkőzés napján: 800,- Ft.

Jegyeket továbbra is válthatnak online módon is, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express jegyirodáiban!

Váltsa meg belépőjegyét személyesen elővételben vagy online módon – hiszen kedvezményesebb áron juthat hozzá és a mérkőzésre sorban állás nélkül juthat be!

line_purple

plakat_elore_paks_20151024_web