Békéscsaba 1912 Előre – DVSC-TEVA

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 182 másodperc.

dvsc_150

Liga Kupa B-csoport 2014/2015. 5. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – DVSC-TEVA

0-6 (0-1)

Időpont: 2014. november 12. (szerda) 13:30 óra

Helyszín: Békéscsaba, Kórház utcai Stadion, Műfüves pálya

Játékvezető: Berke Balázs

Asszisztensek: Kispál Róbert, Pápai László

Tartalék játékvezető: Farkas Mátyás

Belépőjegy árak: felnőtt 700 HUF, diák/nyugdíjas 500 HUF

Békéscsaba: Czuczi Márton, Bényei Balázs, Balogh Miklós, Pataki Zsolt, Szántó Mihály Sándor, Vozár Dávid, Tölgyesi Viktor, Borbély Bálint, Zámbori Dániel, Birtalan Botond, Vólent Roland. Cserék: Koszecz Kristóf, Zsilinszki Máté, Krajcs Gábor, Tóth Gábor, Király Patrik, Lászik Milán, Balogh Milán.

DVSC: Verpecz István, Zsidai László, Mihelic René, Lázár Pál, Vadnai Dániel, Volas Dalibor, Ludánszki Bence, Brkovic Dusan, Bódi Ádám, Berdó Péter, Kulcsár Tamás. Cserék: Slakta Balázs, Máté Péter, Tisza Tibor, Kinyik Ákos, Sós Bence, Korhut Mihály, Jovanovic Aleksandar.

Gólszerzők: Mihelic René (27. perc), Tisza Tibor (63. perc), Mihelic René (66. perc), Sós Bence (72. perc), Tisza Tibor (88. perc), Mihelic René (90. perc).

Sárga lapok: Bódi Ádám (23. perc), Balogh Miklós (27. perc), Kinyik Ákos (73. perc), Kinyik Ákos (73. perc), Király Patrik (89. perc).

Piros lap: Vozár Dávid (31. perc).

Mivel a Liga Kupa 5. fordulójának másik mérkőzésén a Szeged 2011 3-1 arányban legyőzte a Kecskemétet, így függetlenül attól, hogy az utolsó körben milyen eredmények születnek, a Békéscsaba 1912 Előre tovább jutott a középdöntőbe.

Az első huszonöt percben veszélyes helyzet egyik oldalon sem alakult ki. A Loki többet birtokolta a labdát és egy támadás végén a vezetést is megszerezte a 26. percben: Kulcsár-Bódi-Mihelic volt a labda útja, a szlovén középpályás a 16-os bal sarkáról kilőtte a hosszú sarkot. Nem sokkal később megfogyatkoztak a hazaiak, mivel Vozár Dávid rátartott Brkovics lábára – a játékvezető kiállította.

A második félidőben a Loki beszorította az elsősorban fiatal játékosokat kipróbáló hazai csapatot, amely emberhátrányban futballozva védekezésre kényszerült.. A 63. percig tartották magukat, ekkor a csereként beállt Tisza Tibor 18 méteres szabadrúgásból a hálóba talált. Pár perccel később Jovanovic betört a 16-oson belülre, ott felvágták. A megítélt tizenegyest Mihelic higgadtan értékesítette. Nem sokkal később Kulcsár Tamás beadásából Sós Bence is betalált, a fiatal középpályás nagy erővel lőtt a kapu közepébe. Ezzel még nem volt vége, mert a hajrában előbb egy szöglet után Ludánszkit felvágták a 16-oson belül, a büntetőt Tisza értékesítette, majd Sós Bence betört a 16-oson belülre – újabb tizenegyes, amit Mihelic rúgott be.

line_purple

plakat_elore_dvsc_20141112_web

line_purple

Jegyzőkönyv

Tabella

line_purple

Címkék:  ,