Békéscsaba 1912 Előre – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 240 másodperc.

balmazujvaros_150

Merkantil Bank NB II Liga 2014/2015. 7. forduló

Békéscsaba 1912 Előre – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

4-2 (3-0)

Időpont: 2014. szeptember 27. (szombat) 16:00 óra

Helyszín: Békéscsaba, Kórház utcai Stadion

Játékvezető: Karakó Ferenc

Asszisztensek: Galán Roland, Punyi Gyula

Tartalék játékvezető: Takács János

Belépőjegy árak: felnőtt 700 HUF, diák/nyugdíjas 500 HUF

Békéscsaba: Póser Dániel, Bényei Balázs, Koszó Balázs Tibor, Balog Zsolt, Juhász György, Borbély Bálint, Prasler Thomas Michel, Berki Péter, Viczián Ádám, Kertész Tamás, Vólent Roland.
Cserék: Koszecz Kristóf, Birtalan Botond, Balázs Richárd, Lőrinczy Attila, Király Patrik, Balogh Miklós, Szilágyi Péter.
Vezetőedző: Zoran Spisljak.

Balmazújváros: Szalma Pál. Vachtler Csaba, Batizi Pócsi Balázs, Müller Zsolt, Papp Ferenc, Pintér Norbert, Virág Aladár Tibor, Kiss László, Sigér Dávid, Kis Róbert, Kállai Gábor.
Cserék: Perger Géza Bence, Angyal Norbert, Reznek Donát, Andorkó Sándor, Szatmári Csaba, Kondás Kristóf, Csorba Szabolcs.
Vezetőedző: Szabó János.

Sárgalap: Szilágyi P., a 19., Papp F., a 31., Juhász Gy., a 34., Balog Zs., az 51., Sigér a 68. percben.

Kiállítva: Vólent (törlesztésért), a 16. percben.

Szögletarány: 5:4 (2:2).

8. perc: Berkit buktatták a 16-oson belül a védők, 11-es. A megítélt büntetőből Borbély a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 1—0.

16. perc: A néhány perccel korábban rúgást kapott, és emiatt ápolásra szorult Vólent törlesztett Pappnak, amiért a kiállítás sorsára jutott.

22. perc: Borbély szöglete után Szilágyi P. ballal 16 méterről a jobb alsó sarokba lőtte a pettyest, 2—0.

29. perc: Szilágyi P. a csabai 16-oson belül a levegőben ütközött Kis Róberttel, aki elesett. A játékvezető 11-est ítélt, amelyet Kiss László végzett el, akinek a lövése után a felső lécről pattant ki a labda.

44. perc: Szilágyi P. remekül ugratta ki Kertészt, aki betört a 16-oson belülre, és ballal 11 méterről laposan a bal kapufára lőtt, ahonnan a hálóba pattant a labda, 3—0.

51. perc: Balog Zs. a 16-oson belül buktatta Rezneket, újabb 11-es. Kis Róbert jobb sarokra tartó lövését Póser gyors vetődéssel kiütötte.

53. perc: Szilágyi P. jó labdát kapott, és a kimozduló Szalma mellett 8 méterről a kapu bal oldalába emelte a labdát, 4—0.

57. perc: Angyal ballal a 16-os bal sarkáról kilőtte a hosszú felső sarkot, 4—1.

89. perc: Vachtler jobb oldali beadása után Reznek 10 méterről ballal a bal alsó sarokba lőtt, 4—2.

A gyors csabai vezető gól után Vólent meggondolatlansága miatt hátrányba került az Előre. A félidő közepén a hazaiak növelték az előnyt, majd 11-est hibáztak a vendégek. A félidő lefújása előtt Kertész talált az újvárosiak kapujába, így megnyugtató csabai előnnyel mentek pihenőre a csapatok. A szünet után Póser 11-est védett, majd gólváltást követően az emberelőnybe lévő vendégek beszorították a lila-fehéreket, de a csabaiak jól védekeztek és kontráik mindig veszélyesek voltak.

Zoran Spisljak: — Az elmúlt egy hétben látszik a fejlődés a csapaton. A Vasassal idegenben partiban voltunk, a Magyar Kupában hét közben nyertünk Salgótarjánban és most több mint hetvenöt percen át emberhátrányban nyertünk megérdemelten. A csapat tagjai végig jól küzdöttek, egymást segítették a pályán, amiért dicséretet érdemelnek. Ez a győzelem növeli a labdarúgók önbizalmát.

Szabó János: — Saját magunkat vertük meg. Lassúak voltunk gondolkodásban, és körülményesen játszottunk, nem tudtuk kihasználni az emberelőnyt. A Békéscsaba jól küzdött és megérdemelten győzött.

line_purple

line_purple

Fotók: http://sportphoto.hu/2014/09/27/bekescsaba-1912-elore-balmazujvaros-42/

[nggallery id=5]

line_purple

plakat_elore_balmazujvaros_20140927_web

line_purple

Jegyzőkönyv

További eredmények

line_purple

Címkék:  ,