Aqvital FC Csákvár – Békéscsaba 1912 Előre

Felkészülési mérkőzés

Aqvital FC Csákvár – Békéscsaba 1912 Előre

2-1 (2-1)

Időpont: 2020. július 26. (vasárnap) 16:00 óra

Helyszín: Tersztyánszky Ödön Sportközpont

Cím: 8083 Csákvár, Vöröskapu u. 12.

Játékvezető: ?????

Asszisztensek: ?????

Csákvár: Markek Tamás, Posztobányi Patrik, Albert István,Marko Vukasović, Koch Attila, Mészáros Dávid, Madarász Márk, Kocsis Bence, Baracskai Roland, Daru Bence, Sejben Viktor. Cserék: Zelizi Patrik, Ganbold Ganbayar, Papp Milán, Nándori Botond, Mim Gergely, László Noel.
Vezetőedző: Visinka Ede

Békéscsaba: Uram János, Szalai Dániel, Nagy Sándor, Bora György, Mészáros Márk, Király Patrik, Babinyecz Balázs, Kovács Ádám Tibor, Nikola Pantovic, Lukács Raymond, Paudits Patrik. Cserék: Ribánszki László, Fazekas Lóránt, Hodonicki Márk, Oláh László Dávid, Szabó Péter, Máris Dominik.
Vezetőedző: Schindler Szabolcs

 Gólszerzők: Sejben Viktor (4. perc), Szalai Dániel (19. perc), Daru Bence (36. perc).

A két másodosztályú együttes egy héttel a bajnoki rajt előtt, vasárnap délután tartotta a főpróbát.

4. perc: Baracskai és Posztobányi okozott zavart a csabai védelem bal oldalán, a keresztbe lőtt labdát Sejben az ötösről a jobb alsó sarokba helyezte, 1–0.

19. perc: Pantovic balról átívelt a jobb oldalra, az előre húzódó Szalai 16 méterről a jobb sarokba lőtte a játékszert, 1–1.

36. perc: Madarász hozta zavarba a csabaiak bal oldali védelmét, pontosan lőtt középre és az érkező Daru 8 méterről a tehetetlen Uram mellett a kapu közepébe lőtte a labdát, 2–1.

A vasárnapi találkozón gyorsan megszerezte a vezetést a csákvári együttes. A hazaiakat megnyugtatta a gól, akik enyhe mezőnyfölényben játszottak. A lila-fehérek is próbálkoztak, és a 19. percben Szalai szép lövésével egyenlíteni tudtak. Ezt követően feljött a Békéscsaba, ezt jelezte, hogy a félidő közepén egy perc alatt két szögletet is rúghattak. Jó iramú, küzdelmes mérkőzést láthattak a szurkolók, mindkét kapu előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de azok kimaradtak. A 32. percben Lukács megsérült, helyére Oláh állt. A 36. percben a hazaiak ismét vezetést szereztek Daru Bence révén.

A szünetben kettőt cserélt Schindler Szabolcs, Hodonicki és Szabó Péter lépett pályára Babinyecz és Kovács Ádám helyett. Az első negyed órában többször is veszélyeztetett az Előre, de nem akart összejönni az egyenlítés. A hatvanadik percben a csákváriak mestere öt helyen változtatott. Mezőnyjáték folyt a pályán, a csabaiak mindent megettek az egyenlítésért, de nem sikerült bevenniük a hazaiak kapuját.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/275165453777776/