A legjobb 16 között a Békéscsaba

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 100 másodperc.

Kialakult a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének mezőnye. Kilenc NB I-es, öt NB II-es és két NB III-as csapat jutott a legjobb 16 közé.

Íme a nyolcaddöntő mezőnye:
Kisvárda (NB III), Vác (NB III), Ajka (NB II), Békéscsaba (NB II), Csákvár (NB II), Gyirmót (NB II), Szolnok (NB II), DVSC-TEVA (NB I), DVTK (NB I), Ferencváros (NB I), Győri ETO FC (NB I), Honvéd (NB I), MTK (NB I), Pécsi MFC (NB I), Újpest (NB I), Videoton (NB I).

 „A célt, amit kitűztünk magunk elé elértük Salgótarjánban, sőt duplán örülhetünk, mert ebben nagy szerepet játszott a csabai utánpótlásban nevelkedett Viczián Ádám, aki mind a három gólból kivette a részét.

Az első félidőben nehezebben jutottunk el gólhelyzetig, de akkor is adódott két nagy lehetőségünk, ami kimaradt. A második félidőben köszönhetően Berki és Viczián jó játékának már kijött az osztálykülönbség és egyértelműen kirajzolódott, hogy melyik csapat érdemli meg a továbbjutást.

Ez a kupamérkőzés még abból a szempontból is nagy jelentőséggel bírt, hogy hosszú idő után ismét pályára léphetett a sérüléséből felépült Koszó Balázs, aki nagyon jól kapcsolódott be a játékba és jövőben is számíthatunk rá.”

A nyolcaddöntő párosításait az MLSZ székházában készítik majd el – a fejleményekről természetesen időben beszámolunk majd. A továbbjutás továbbra is egy mérkőzésen dől majd el, a találkozókat október 29-én rendezik.