A HLSZ közleménye

Kedves Játékosok!

A rendkívüli helyzet mindenkitől fokozott odafigyelést kíván

A koronavírus terjedésének megakadályozása és a személyes egészségünk védelme érdekében az új helyzet megkívánja mindnyájunktól a felelősségteljes magatartást, hiszen a hatóságok által előírt szabályok betartásával nemcsak saját magunkat védjük meg a fertőzésveszélytől, de sokat tehetünk családunk és a környezetünkben élők biztonságáért, egészségéért is.

Kiemelten fontos, hogy a kényszerű otthonlét ideje alatt minimalizáljuk a személyes kontaktust másokkal. Ennek érdekében lehetőleg ne látogassuk a közösségi tereket, családtagjainkkal maradjunk otthon és csak akkor hagyjuk el a házunkat, lakásunkat, ha az feltétlenül szükséges (pl. bevásárlás, gyógyszerkiváltás).

Fontos tudnivaló, hogy receptfelírás és/vagy fertőzésveszély bejelentése esetén a háziorvosunkat telefonon keresztül kell elérnünk, a további teendőket az egészségügyi intézménytől megkapjuk!

Kérünk benneteket, hogy tartsátok be a klubotok útmutatásait! Reméljük, hogy a fertőzésveszély miatt fennálló rendkívüli állapot nem tart sokáig és minél előbb visszatérhet életünk megszokott rendje! Ehhez felelős magatartással, belátással, kellő önmérséklettel mi is hozzájárulhatunk!

Hivatásos Labdarúgók Szervezete

Kapcsolódó hivatkozás:

http://www.hlsz.hu/hirek/kedves-jatekosok.html