A harmincas szám jegyében

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 80 másodperc.

További adalékokkal szolgálunk a 2018. május 20-án (vasárnap) megrendezendő Békéscsaba 1912 Előre – Nyíregyháza Spartacus FC bajnoki mérkőzéssel, az ezzel kapcsolatos tudnivalókkal, valamint az utána következő ünnepséggel kapcsolatban. Ígérjük, érkezünk még további jó hírekkel is!

Mivel közelítünk az időponthoz (június 13.), ami azt jelenti, hogy harminc évvel ezelőtt nyertük meg a Magyar Népköztársasági Kupát, így igyekeztünk a harmincas szám köré építeni aktivitásainkat.

A Békéscsaba 1912 Előre Futball Zrt. vezetőségének döntése értelmében a mérkőzésre eladott belépőjegyekből származó bevétel 30 százalékát klubunk jótékonysági célra ajánlja fel. Az összeg sorsáról szurkolóink dönthetnek majd és ajánlhatnak bármilyen olyan szervezetet (pl. alapítvány, egyesület), amely szabályos módon képes befogadni a felajánlást. A legtöbb javaslatot kapott szervezettel felvesszük a kapcsolatot és ünnepélyes keretek között nyújtjuk át támogatásunkat.

Bízunk benne, hogy a remélhetőleg létfontosságú mérkőzésen újra tömött lelátók előtt futhatnak ki játékosaink a pályára. Ne maradjon le, váltsa meg belépőjét időben, előre és támogasson Ön is egy jó ügyet!

Hajrá Lilák! Együtt erősebbek vagyunk!