Sajtó akkreditáció

A média képviselői az alábbi űrlap hiánytalan és pontos kitöltésével indíthatják akkreditációs kérelmüket a Békéscsaba 1912 Előre által rendezett, hazai mérkőzésekre. A kérelmeket minden esetben megvizsgáljuk és annak elfogadása esetén visszaigazoljuk. Javasoljuk, hogy legalább egy órával a mérkőzés kezdése előtt érkezzenek a helyszínre, hogy időben át tudják venni a sajtós pass-okat és el tudják foglalni ülőhelyüket.

A 2018/2019-es szezonban a sajtóhelyek már az új (temető felőli) épületben találhatók, ide kizárólag az előzetes jelentkezések alapján tudjuk engedélyezni a belépést!

Figyelem! Tekintettel a rendezés összetettségére jelentkezéseket a mérkőzés kezdési időpontja előtti 24 órával bezárólag tudunk elfogadni. Más formában (telefon, e-mail, stb.) nem lehetséges az akkreditáció. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

FIGYELEM! Az előző szezonra érvényes belépők már nem érvényesek. Akkreditáció hiányában, ezekkel már NEM lehetséges a belépés!

A jelentkezés elfogadásáról 24 órán belül, minden esetben e-mail-ben értesítjük és egyúttal közöljük a szükséges tudnivalókat. Kérjük ellenőrizze a levélszemét mappát is, amennyiben nem kapott még tőlünk levelet!

line_purple

 
  • A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
 

Captcha-kód

line_purple

A Békéscsaba 1912 Előre Akkreditációs és Sajtó Szabályzata

Letöltés (PDF, 468KB)

line_purple

Print Friendly, PDF & Email