Tavaszi akciók

A bejegyzés kalkulált olvasási ideje 143 másodperc.

A Békéscsaba 1912 Előre a következő tavaszi, akciós belépőjegy vásárlási lehetőségeket és egyéb kedvezményeket is biztosít tisztelt vendégei részére.

belepojegy_50_szazalek_web

• A Békéscsaba 1912 Előre soron következő két hazai, másodosztályú mérkőzésére (Békéscsaba 1912 Előre – Szolnoki MÁV FC és Békéscsaba 1912 Előre – Kisvárda Master Good) fél áron, tehát -50% kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket. Az akciós ár helyszíni és online módon történő vásárlásokra is egyaránt vonatkozik, de más kedvezményekkel nem vonható össze.

• Bérlettel rendelkező nézőinknek a két következő, hazai mérkőzésen 250,- forintos italkuponnal kedveskedünk, melyeket beválthatnak a stadion területén üzemelő büfékben. Egy bérlethez, egy mérkőzésen, egy darab kupon jár. A kedvezmény a VIP-, tisztelet-, technikai-, dolgozói-, valamint az utánpótlás bérletekre nem érvényes. A bérlet felmutatásával a hazai pénztárakban, a mérkőzések előtt juthatnak hozzá a kuponokhoz és ezeket kizárólag a mérkőzés kezdetéig lehet igénybe venni.

• Minden olyan vendégünk ingyenesen tekintheti meg a Békéscsaba 1912 Előre bármelyik, következő hazai mérkőzését, aki az előző fordulóban idegenbe is elkíséri csapatunkat és az ott vásárolt belépőjegyét megőrzi. Ha az idegenben vásárolt, előző forduló belépőjegyét leadja a következő hazai mérkőzés előtt a pénztáraknál, díjmentesen léphet be a Kórház utcai Stadionba. Az idegenben kapott tisztelet- és/vagy VIP belépők nem jogosítanak a kedvezmény igénybevételére.